User Tag List

1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 59
Ağaç Şeklinde Aç6Beğeni

Sizce, iPhone alınmalı mı?

iPhone forumunda Sizce, iPhone alınmalı mı? konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar merhaba 2008'den başlayan bilgisayar serüvenim yavaş yavaş emeklerimin karşılığını vermeye başladı. 3-5 ufak bir şeyler kazanıyorum çok şükür. Ben para biriktirmeyi pek başaramam da, bi hedef koyarsam önüme belki ...

by efsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sizce, iPhone alınmalı mı?

Arkadaşlar merhaba

2008'den başlayan bilgisayar serüvenim yavaş yavaş emeklerimin karşılığını vermeye başladı. 3-5 ufak bir şeyler kazanıyorum çok şükür. Ben para biriktirmeyi pek başaramam da, bi hedef koyarsam önüme belki bir şeyler alabilirim diye düşünüyorum.

Ben iPhone ve türevlerini hiç kullanmadım. Çevremde 2-3 kişide var ama kendi telefonun gibi kullanamıyorsun. Android de bilmiyorum. Sizce, iPhone alınmalı mı, iPhone almak için para biriktirmeli mi insan? Hani, sırf Apple diye almak istemiyorum ben. Alırsam, 2-3 yıl kullanırım.

Ne diyorsunuz, Efsane iPhone almalı mıdır?

trnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

O kadar bütçe varsa tabi ki al ama kısıtlıysa iPod touch alabilirsin.iPod + telefon kombinasyonu olursa hem şarj yönünden sıkıntı olmaz hem çok daha hesaplı olur.Kalan parayı da başka şeylerle değerlendirirsin böylelikle. En azından başlangıcı böyle yap, çok seversen sonra iPhone'a geçersin

Alıntı li10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar bütçe varsa tabi ki al ama kısıtlıysa iPod touch alabilirsin.iPod + telefon kombinasyonu olursa hem şarj yönünden sıkıntı olmaz hem çok daha hesaplı olur.Kalan parayı da başka şeylerle değerlendirirsin böylelikle. En azından başlangıcı böyle yap, çok seversen sonra iPhone'a geçersin
    Yok, geçişler kolay olmuyor. iPhone'un diğer akıllı telefonlardan avantajı nedir?

trnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

En stabil, bünyesinde en çok uygulama bulunduran, en karizmatik, en pahalı telefon Bilgisayara olan sevgin azalır iPhone alırsan

Alıntı li10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En stabil, bünyesinde en çok uygulama bulunduran, en karizmatik, en pahalı telefon Bilgisayara olan sevgin azalır iPhone alırsan
    4s, cidden :S

Ben 4 aliyim en iyisi

cgrszone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iPhone kullandıktan sonra diğer telefonlar bana takoz gibi geliyor bence bütçeni sıkacaksa hiç alma ve bir android ile devam et. Ama yurt disından (USA) alma sansin varsa onu bilemem tabi...

Alıntı cgrszone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iPhone kullandıktan sonra diğer telefonlar bana takoz gibi geliyor bence bütçeni sıkacaksa hiç alma ve bir android ile devam et. Ama yurt disından (USA) alma sansin varsa onu bilemem tabi...
    Ama sen böyle söylersen ben kırılırım

Abi Android hiç kullanmadım ben. Symbian v3 kullanıyorum. Pek ödeme gibi bi durumum yok. Hani, kendi kazandığımı kendim harcıyorum. Altın hesabında biriktirip iPhone almak gibi bi fikir geldi aklıma, danışayım dedim.

EXPERT21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

selam arkadaşlar gecenelrde bi yakın arkadaştan iphone4s aldım 1500 tl ..4 5 taksit sizce iyi fiyata almışmıyımdır ?. gerçekten dedikleri gibi varmış aldığımdan beri pc başına geçmıorum

Alıntı EXPERT21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar gecenelrde bi yakın arkadaştan iphone4s aldım 1500 tl ..4 5 taksit sizce iyi fiyata almışmıyımdır ?. gerçekten dedikleri gibi varmış aldığımdan beri pc başına geçmıorum
    Öliyim mi ben?

cgrszone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla Türkiye'den iPhone alınmaz. Çok pahalı. Dediğim gibi yurtdışı fiyatları ile alabiliyorsan al ama öbür türlü çok çok pahalı. Olur da yaza kadar beklerim dersen zaten iPhone 5 çıkacak ve o sırada Amerika'da bir sürü arkadasım olacak. İstersen söylerim Eylül'de döndüklerinde getirirler...

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)