Reklam yukleniyor Yükleniyor
Günün Sözü
Pencereden dışarı fırlatamayacağınız bir bilgisayara asla güvenmeyin. -Steve Wozniak
iPhone 3G'yi Türkçe Yapmak

iPhone 3G'yi Türkçe Yapmak 21 Kasım 2008

iPhone 3G için gelen yeni yazılım iPhone 2.2 Software ile Apple, resmi olarak Türkçe dil seçeneğini de sundu. Peki, bu işlem nasıl yapılıyor? İzleyin, öğrenin.

iPhone Software 2.2'nin bugün yayınlanması ile beraber, ülkemizdeki kullanıcılar da beklediği yeniliğe kavuştu. Apple, resmi olarak Türkçe dil seçeneğini de menüye eklemiş durumda. Diğer yenilikler ise şöyle; Google haritalarına  ve anlık e-posta denetiminde iyileştirmeler, Podcast seçeneği, güçlendirilmiş ve hızlanmış Safari tarayıcı, kelime tamamlama işlemini iptal edebilme. Aşağıdaki videoda, iPhone 3G'yi resmi yollardan nasıl Türkçeleştireceğinizi adım adım anlatıyoruz.

Videoyu İzleyin

:: Sırada iTunes'un Türkçesi mi var dersiniz?

Bilgi için: Apple
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

Hakkı AlkanYazar: Hakkı Alkan

Bu yazı, 3353 kez okundu.

iPhone 3G'yi Kırmak Kolaylaşıyor 03 Ocak 2009

iPhone Dev Team, yılın ilk günlerinde iPhone kullanıcılarına hoş bir sürprizle merhaba dedi. Yellowsn0w iPhone 3G kırma yazılımını deneyin.

iPhone ile Ceza Yemeyin! 27 Aralık 2008

iPhone, radara ve kırmızı ışıklara gizlenen kameralarına yaklaşırken sizi uyarıyor, ceza almanızı engelliyor. Adım adım anlatıyoruz.

iPhone 99 Dolara Düştü Ama... 27 Aralık 2008

Beklenen indirim Wal-Mart'tan değil, AT&T'den geldi. Ancak fiyatı yarı yarıya düşen iPhone 3G'lerin önemli bir farkı bulunuyor.

iPhone'un Pili Çabuk Bitmesin 30 Kasım 2008

Son günlerin en popüler telefonlarından biri olan iPhone'u daha uzun süre kullanmak ister misiniz? Bilmeniz gerekenleri bu yazıda bir araya getirdik.

1SDN Okuru - 21 Kasım 2008 23:46

açamıyorum

2SDN Okuru - 22 Kasım 2008 21:24

Elinize, dilinize, emeğinize sağlık. Çok teşekkürler.

3SDN Okuru - 23 Kasım 2008 12:07

bu ipohne dilini nasıl türkce yapa bil irz

4SDN Okuru - 24 Kasım 2008 21:03

ipodtouch için gecerlımı

5SDN Okuru - 26 Kasım 2008 15:22

shiftdelete ailesine gönülden tşk ederim siz başkasınız ellerinize sağlık..efe..

6SDN Okuru - 03 Aralık 2008 01:16

Gerçekten çok anlayıcı ve karmaşık olmayan bir dille anlatmışsınız çok teşekkürler

7SDN Okuru - 09 Aralık 2008 22:52

iphone dilini settingsden girip de türkçe seçemeyen kullanmasın, video da yayınlamaa gerek yok böle tipler için..

8SDN Okuru - 10 Aralık 2008 02:15

çok sğl yha size nasıl teşekkür edeceğimizi bilmiyoruz böyle bir site yaptığınız için size çok teşekkür ederiz bizi büyük bir dertten kurtardınız

SDNtv!