TTnet Tarife Değişikliği

İnternet Teknolojileri forumunda TTnet Tarife Değişikliği konusunu incelemektesiniz.

Ya benim sormak istediğim bi husus var konunun arasına sıkıştırayım 5 ay önce 1mb 4gb kotalı almış olan birisi 1mb sınırsıza geçmek isterse ondan ne ücreti alırlar sonuçta 2 yıllık ...

SDN Forum »Haberler »İnternet Teknolojileri » TTnet Tarife Değişikliği

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 2176 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 03-07-2009, 23:31   #11

Peter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 191
Peter has a spectacular aura aboutPeter has a spectacular aura about

Ya benim sormak istediğim bi husus var konunun arasına sıkıştırayım
5 ay önce 1mb 4gb kotalı almış olan birisi 1mb sınırsıza geçmek isterse ondan ne ücreti alırlar
sonuçta 2 yıllık sözleşme imzalıyor
??????
Alt 03-07-2009, 23:37   #12

Ugur.pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Banned
Tecrübe Puanı: 1
SDN Puanı: 1
Ugur.pc is infamous around these parts

Alıntı:
Peter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya benim sormak istediğim bi husus var konunun arasına sıkıştırayım
5 ay önce 1mb 4gb kotalı almış olan birisi 1mb sınırsıza geçmek isterse ondan ne ücreti alırlar
sonuçta 2 yıllık sözleşme imzalıyor
??????
1 ay dolmadan tarife değiştirmezsin zaten orası kesin sözleşme olayına gelince benim bildiğim (bende o tarifeden yaptırdım yazlıktaki evimize) 2 yıl boyunca ttnet bağlantını iptal ettiremiyorsun yani 2 yıl boyunca o sözleşmede kalmak ve aylık faturanı ödemek zorundasın ! Bence müşteri hizmetlerine sor ama onların işine gelecektir merak etme çünkü daha çok para vereceğin tarifeye hemen geçiriyorlar ama bir alt tarifeye geçirirken seni resmen aradığına pişman ettiriyorlar neden geçiyorsunuz ki beyefendi? 2 mb 1 mb den daha iyi değilmi beyefendi? Birdaha ttnet'mi? Aman benden uzak Allah'a yakın olsun
Hele şu sözleşme bitsin anında iptal ettirecem modemleride onların olsun istemem. Zaten o 2 yıllık sözleşme parasına ben en kral us robotics marka modem alırım !

Konu Ugur.pc tarafından (03-07-2009 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-07-2009, 23:51   #13

parlement - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
Tecrübe Puanı: 3
SDN Puanı: 16
parlement is on a distinguished road

Alıntı:
oktaydemirhas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tşkler cevaplar için , bu ayki faturamı ödedikten sonra geçsem peki? olurmu öyle?
Faturanı öde ondan sonra geç derim yoksa çok pis anladın sen
Alt 04-07-2009, 01:25   #14
Doçent
Tecrübe Puanı: 3
SDN Puanı: 1
malatya is infamous around these parts

Alıntı:
braveheart.fb´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şüyle bir durum var. eğer sen ayın ortasıında sınırsız tarifesine geçersen ayın ortasından sonuna kadar bir üçretlendirme yaparlar ayrıca sınırsız tarife parasınıda alırlar. örnek vermek gerekirse sen ayın 13'de diyelim sınırsız geçtin 13'den 30 kadar bir üçretlendirme yaparlar+ sınırsız tarife parası.

tabi söz konusu kurum ttnet sana "geçirecek" ya buna bir şey daha eklerler. oda şu 4gb kotalıydın ya sen.Diyelim ayın 13 kadar 3 gb kuşlanmışın. adamlar 30'u 4 bölüyorlar çıkan sunuç senin günlük kulanman gereken kotan oluyor.sonra bunu 13'le çarparlar(13'de değişiklik yaptığını var saymıştık) toplamda 13 günlük kulanman gereken kotayı çıkartıyorlar.. eğer geçmişsen kota aşım üçreti diye geçirirler faturana.

BEn ne yapabilirm diyorsan tafsiyem
1.ayın sonunda tarife değişikliği yap(29'u uygundur)
2. günlük kulanman gereken kutayı açmamaya çalış. hata çok daha az kulan üstünü avans olarak bırakırsın TTNET'e
arkadaş dediklerin dogruysa bana 100 tl fatura gelir.aynısını ben yaptım haziranın ortasında 1 mgps 4 gb kotalıdan 1 mgps sınırsıza geçtim.ama ben daha öncedende kotalıdan sınırsıza geçtim. 2 mgps de 1024 sınırsıza geçtim böyle bişey olmamıştı.telefon ettim sınırsıza geçtigim gün dedi 24 saat içinde sınırsız olur netiniz. buda sınırsız parası ödersiniz dediler.sende kafamızı allak pullak ettin gece gece.
Alt 04-07-2009, 01:46   #15

jungeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
SDN Puanı: 37
jungeman is on a distinguished road

Alıntı:
malatya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaş dediklerin dogruysa bana 100 tl fatura gelir.aynısını ben yaptım haziranın ortasında 1 mgps 4 gb kotalıdan 1 mgps sınırsıza geçtim.ama ben daha öncedende kotalıdan sınırsıza geçtim. 2 mgps de 1024 sınırsıza geçtim böyle bişey olmamıştı.telefon ettim sınırsıza geçtigim gün dedi 24 saat içinde sınırsız olur netiniz. buda sınırsız parası ödersiniz dediler.sende kafamızı allak pullak ettin gece gece.
doğru ama tam olarak değil. mesela ayın ortasında sınırsıza geçtin diyelim. onceden 4gb kotalıydın. sınırlı iken 2 gb kota harcadğını varsayalım. sınırsız parası (45 tl) + tarife değişikliği + sınrlı iken kullandığın kota miktarının parası (bu 2 gb için 20 tl) böyle bir ücretlendirme var
Alt 04-07-2009, 02:06   #16

oktaydemirhas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent
SDN Puanı: 7
oktaydemirhas is an unknown quantity at this point

bu ayın faturasınıda ödüyeyim öyle gecicem sınırsıza ttnet ztn dünden razı katlayıp bindirmeye fırsat vermiyelim

Seçenekler