User Tag List
Şirket Bilgisayarları için internet kotası kullanım bilgisi?
İnternet Tarayıcıları / Web Browser forumunda Şirket Bilgisayarları için internet kotası kullanım bilgisi? konusunu incelemektesiniz.
Merhaba Arkadaşlar, iş yerimizde yaklaşık 30 Adet masaüstü bilgisayar var. sorunumuz şu şirketteki bilgisayarlarda işyerindeyken radyo - video (youtube) - internetten dosya download ediyolar.buda bizim internet hızımızı baya bir düşürüyor. ...
-
19-01-2012 14:15 #1
Şirket Bilgisayarları için internet kotası kullanım bilgisi?
Merhaba Arkadaşlar,
iş yerimizde yaklaşık 30 Adet masaüstü bilgisayar var.
sorunumuz şu şirketteki bilgisayarlarda işyerindeyken radyo - video (youtube) - internetten dosya download ediyolar.buda bizim internet hızımızı baya bir düşürüyor. bazen o kadar çok düşüyo ki koptuğu bile oluyor....benim internetin yüzde kaçını kim hangi bilgisayar kullanıyor? gibi öğrenebileceğim bir programa ihtiyacım var? yani bilgisayarda ne yaptıgı benim için önemli degil sadece interneti kim ne kadar çok kullanıyor? şimdiden herkese teşekkürler
bazı araştırmalar yaptım ama aradığımı bulamadım. işte radmin (server - client) gibi bilgisayarı takip eden programları söylediler ama bana takip programı lazım degil..interneti ne kadar kullandıgı öğrenmem lazım....
-
19-01-2012 14:21 #2
Her bilgisayar için kota ölçen bir program yükleyin belli aralıklarda her bilgisayarın ne kadar kota harcadığını denetleyin...
-
19-01-2012 14:24 #3
-
19-01-2012 14:26 #4
-
12-02-2012 01:57 #5
aynı proramdan bana da lazım , bilen biri çıksa iyi olurdu...
-
12-02-2012 02:34 #6
SmartCode VNC Manager videolu anlatım.......
<font color="Silver">
--- Mesaj Güncellendi ---
SmartCode VNC Manager, güçlü henüz uzaktan yönetim, ağ yönetim ve izleme yazılımı kullanımı kolaydır. Bu inşa sunar, VNC, RDP, Citrix ICA, Microsoft Hyper-V, Microsoft Virtual Server 2005, RAdmin, SSH, Telnet, Team Viewer, HP Remote Graphics, DameWare Mini Remote, LogMeIn ve Windows Uzaktan Yardım için destek.
Ve aynı zamanda 30'dan fazla uzaktan yönetim araçları içerir
programı burdan indir deneme sürümü http://www.s-code.com/Konu şowalye tarafından (12-02-2012 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

1Beğeni
Alıntı

Erkenden başlayıp bitse sınavlar . Bilgisayardan da hoca hızlı hızlı ders anlattı şimdi site yapın diyo :) Bakalım ne yapabilcez :P
Söyle Rahatla