|
![]() |
SDN Forum » Gspace - Firefox İçin Gmail Depo Eklentisi |
![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Moderator
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 7
SDN Puanı: 409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne işe yarıyor?
Bildiğiniz gibi gmail kullanıcılarına oldukça büyük bir alan veriyor. Ancak bu alanı emaillerle doldurmak neredeyse imkansız. Daha önce bu geniş alanı peer2mail gibi paylaşım uygulamaları hayata geçmişti. Şimdi bahsedeceğimiz gspace eklentisi ise bilgisayarınızdaki dosyaları gmail alanına kolayca atıp orada saklama imkanı sağlıyor. Her ne kadar gspace ile sadece 2GB alan kullanabiliyor olsanız da bu alan birçok kişi için yeterli olacaktır. Gspace ile dosyalarınızı gmail hesabınızda yedekleyebileceğiniz gibi hesabınızdaki müzikleri doğrudan dinlemeniz ve resimleri de doğrudan görüntülemeniz mümkün. Nasıl çalışıyor? File Transfer Mode olarak görünen alandan mevcut modunuzu değiştirerek, doğrudan müzik dinleme veya resimleri görüntüleme ya da gmail sürücü moduna geçebilirsiniz. Eklentinin resmi sitesi Download Teşekkürler:Gspace (gmail’i harddisk olarak kullanma) | Firefox Eklentileri |
|
|
|
#2 |
![]() Asistan
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 1
![]() |
Güzel bir eklenti. Kurmuştum ama son anda şifremi kimlere gönderiyorum sorusu geldi aklıma. Zaten tarayıcılar herşeyimize hakim bir de ipleri eklentilere verirsek çok risk almış oluruz diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|