User Tag List
Bir babanın Facebook cinneti!
İnternet Haberleri forumunda Bir babanın Facebook cinneti! konusunu incelemektesiniz.
ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu. Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. ...
-
10-02-2012 15:10 #1
Bir babanın Facebook cinneti!
ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu. Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. Sürekli çalışıyorum kendime vakit ayıramıyorum" şeklindeki paylaşımına çok sinirlendi.
Evinin bahçesine kamerasını kuran ve karşısına geçen Tommy Jordan, önce kızıyla anne ve babası arasındaki ilişkileri anlattı ve kızını asla çalışmaya zorlamadıklarını söyledi. Ardından anne babalara seslenerek, çocuklarını sosyal medyadan uzak tutmaları tavsiyesinde bulundu. Jordan daha sonra ise belindeki silahı çekerek kızının dizüstü bilgisayarına arka arkaya ateş açmaya başladı. Jordan, çektiği bu videoyu ise, "Facebook ebeveynliği; Sorunlu gençler için" başlığıyla youtube'da yayınladı.
Kısa zamanda yüz binlerce kişi tarafından izlenen Tommy'nin videosu ABD basınında ise yeni bir tartışma başlattı. Sosyal medyanın aile yaşantısı üzerindeki yeri ve etkileri üzerine gazetelerde ve televizyonlarda tartışma programları yapılmaya başlandı.
This text will be replaced
Haber7
-
12-02-2012 01:48 #2
Allah akıl fikir versin...
-
12-02-2012 02:19 #3
Ebeveyn olsam bu adamı örnek alırdım herhalde
facebook bir yere kadar iyi olabilir fakat sınır yok... Sınırı olmayan şeyin sonu sapkınlığa çıkar ki bilinçsiz gençler tam olarak bunu yapıyorlar... Örneğin İslam dininde Anne - Baba ya öf demenin günahını bilmeyen varsa hala, açsın okusunlar...

Adamsın... Nasılda çekti vurdu notebooku
Konu HRNKC tarafından (12-02-2012 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.
-
12-02-2012 02:31 #4
Cinnet gibi durmuyor ders vermek istemiş.
Şunu da belirtelim ''Kızıma baskı yapmıyorum iyi davranıyorum'' diye açıklama yapan bir babanın onun laptopunu kurşuna dizmesi yaptığı açıklamayı güvensiz hale getiriyor ve kızın psikolojisini alt üst ediyor.
-
12-02-2012 02:45 #5
Ya çocuk gerçekten de 1 milyar kullanıcı barındıran dünyanın en büyük sosyal etkileşim alanında babasına iftira atmışsa ?
Böyle bir şeyi hazmetmek pek kolay olmasa gerek, suçlu kız değil ayrıca... Facebook' un sınırsız özgürlük alanıdır suçlu olan ki baba da tam olarak buna isyan noktasına gelmiş bir ebeveyn örneği... Yine de adam şanslı bence, nasıl mı
Şöyle, en azından kızı bir kendini bilmez ile arkadaşlık etmemiş, birisiyle birlikte olup sonra da zevk için testereyle başı kesilen kızlar kervanına katılmamış... Biliyorsunuz kısa süre önce 15 yaşında bir kız bu şekilde Dikkatinizi Çekerim "Katledildi !"
Konu HRNKC tarafından (12-02-2012 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir.
-
12-02-2012 12:03 #6
-
13-02-2012 00:32 #7
Yazdıkların mantıklı kardeşim, fakat olaydan önce kızını karşına almışmıdır bu adam ? Orası kesin ve kızıyla iletişim kurmadan insanlara da örnek teşkil ettiğini sanarak kurşunlu mesaj veriyor. Anlattığım ise babanın psikolojisinin sağlam olmadığıdır artı kızını kötü arkadaşlarından ona yaklaşım tarzıyla iletişimde olduğunu bilmelidir ve öyle kurtarmalıdır.
-
13-02-2012 00:39 #8
Tepkisi şu yönde: SOsyal medya toplumları mahvediyor. Yanlış mıyım.NORM larımızı değiştiriyor.
Basit bir örnek:Sokaktan geçen bir kızdan fotoğraf isteyin... size tepkisi sert olacaktır. Ama o kızı facebooktan eklediğinizde istediğiniz fotoğrafı almış olacaksınız. Hatta en özel bilgilerini, kişiliğini bile... Geçen de bir yazı paylaşmıştım burada... Yeniden okumanızı isterim ;)
http://forum.shiftdelete.net/interne...ml#post2128927 (100 Milyar Dolarlık Facebook'u Biz Nasıl Kullanıyoruz?)
-
13-02-2012 01:06 #9
-
19-02-2012 16:47 #10
sosyal cinnet
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)