User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 11

Bir babanın Facebook cinneti!

İnternet Haberleri forumunda Bir babanın Facebook cinneti! konusunu incelemektesiniz.

ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu. Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. ...

Standart Bir babanın Facebook cinneti!

ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu. Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. Sürekli çalışıyorum kendime vakit ayıramıyorum" şeklindeki paylaşımına çok sinirlendi.

Evinin bahçesine kamerasını kuran ve karşısına geçen Tommy Jordan, önce kızıyla anne ve babası arasındaki ilişkileri anlattı ve kızını asla çalışmaya zorlamadıklarını söyledi. Ardından anne babalara seslenerek, çocuklarını sosyal medyadan uzak tutmaları tavsiyesinde bulundu. Jordan daha sonra ise belindeki silahı çekerek kızının dizüstü bilgisayarına arka arkaya ateş açmaya başladı. Jordan, çektiği bu videoyu ise, "Facebook ebeveynliği; Sorunlu gençler için" başlığıyla youtube'da yayınladı.

Kısa zamanda yüz binlerce kişi tarafından izlenen Tommy'nin videosu ABD basınında ise yeni bir tartışma başlattı. Sosyal medyanın aile yaşantısı üzerindeki yeri ve etkileri üzerine gazetelerde ve televizyonlarda tartışma programları yapılmaya başlandı.

This text will be replaced

Haber7

Allah akıl fikir versin...

HRNKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebeveyn olsam bu adamı örnek alırdım herhalde facebook bir yere kadar iyi olabilir fakat sınır yok... Sınırı olmayan şeyin sonu sapkınlığa çıkar ki bilinçsiz gençler tam olarak bunu yapıyorlar... Örneğin İslam dininde Anne - Baba ya öf demenin günahını bilmeyen varsa hala, açsın okusunlar...

Adamsın... Nasılda çekti vurdu notebooku
    Konu HRNKC tarafından (12-02-2012 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.
    sonmodel06 bunu beğendi.

Neutral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cinnet gibi durmuyor ders vermek istemiş.

Şunu da belirtelim ''Kızıma baskı yapmıyorum iyi davranıyorum'' diye açıklama yapan bir babanın onun laptopunu kurşuna dizmesi yaptığı açıklamayı güvensiz hale getiriyor ve kızın psikolojisini alt üst ediyor.

HRNKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Neutral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cinnet gibi durmuyor ders vermek istemiş.

Şunu da belirtelim ''Kızıma baskı yapmıyorum iyi davranıyorum'' diye açıklama yapan bir babanın onun laptopunu kurşuna dizmesi yaptığı açıklamayı güvensiz hale getiriyor ve kızın psikolojisini alt üst ediyor.
    Ya çocuk gerçekten de 1 milyar kullanıcı barındıran dünyanın en büyük sosyal etkileşim alanında babasına iftira atmışsa ? Böyle bir şeyi hazmetmek pek kolay olmasa gerek, suçlu kız değil ayrıca... Facebook' un sınırsız özgürlük alanıdır suçlu olan ki baba da tam olarak buna isyan noktasına gelmiş bir ebeveyn örneği... Yine de adam şanslı bence, nasıl mı Şöyle, en azından kızı bir kendini bilmez ile arkadaşlık etmemiş, birisiyle birlikte olup sonra da zevk için testereyle başı kesilen kızlar kervanına katılmamış... Biliyorsunuz kısa süre önce 15 yaşında bir kız bu şekilde Dikkatinizi Çekerim "Katledildi !"
    Konu HRNKC tarafından (12-02-2012 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir.
    Neutral bunu beğendi.

bewko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kızın laptop artık şeffaf oldu

Neutral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı HRNKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya çocuk gerçekten de 1 milyar kullanıcı barındıran dünyanın en büyük sosyal etkileşim alanında babasına iftira atmışsa ? Böyle bir şeyi hazmetmek pek kolay olmasa gerek, suçlu kız değil ayrıca... Facebook' un sınırsız özgürlük alanıdır suçlu olan ki baba da tam olarak buna isyan noktasına gelmiş bir ebeveyn örneği... Yine de adam şanslı bence, nasıl mı Şöyle, en azından kızı bir kendini bilmez ile arkadaşlık etmemiş, birisiyle birlikte olup sonra da zevk için testereyle başı kesilen kızlar kervanına katılmamış... Biliyorsunuz kısa süre önce 15 yaşında bir kız bu şekilde Dikkatinizi Çekerim "Katledildi !"
    Yazdıkların mantıklı kardeşim, fakat olaydan önce kızını karşına almışmıdır bu adam ? Orası kesin ve kızıyla iletişim kurmadan insanlara da örnek teşkil ettiğini sanarak kurşunlu mesaj veriyor. Anlattığım ise babanın psikolojisinin sağlam olmadığıdır artı kızını kötü arkadaşlarından ona yaklaşım tarzıyla iletişimde olduğunu bilmelidir ve öyle kurtarmalıdır.

Tepkisi şu yönde: SOsyal medya toplumları mahvediyor. Yanlış mıyım.NORM larımızı değiştiriyor.

Basit bir örnek:Sokaktan geçen bir kızdan fotoğraf isteyin... size tepkisi sert olacaktır. Ama o kızı facebooktan eklediğinizde istediğiniz fotoğrafı almış olacaksınız. Hatta en özel bilgilerini, kişiliğini bile... Geçen de bir yazı paylaşmıştım burada... Yeniden okumanızı isterim ;)

http://forum.shiftdelete.net/interne...ml#post2128927 (100 Milyar Dolarlık Facebook'u Biz Nasıl Kullanıyoruz?)

davut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

En iyisini yapmış

sosyal cinnet

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)