User Tag List
Twitter'daki Allahcc hesabına dava açılıyor!
İnternet Haberleri forumunda Twitter'daki Allahcc hesabına dava açılıyor! konusunu incelemektesiniz.
Twitter'daki Allahcc hesabına dava açılıyor! Pazar, 05 Şubat 2012 13:55 TV yapımcısı ve yazar Serdar Tuncer'den @ all ahcc hesabına dava! Twitter'da bir Türk'e ait olan Allahcc hesabından yayınlanan Tweet'ler ...
-
05-02-2012 23:39 #1
Pazar, 05 Şubat 2012 13:55
TV yapımcısı ve yazar Serdar Tuncer'den @allahcc hesabına dava!
Twitter'da bir Türk'e ait olan Allahcc hesabından yayınlanan Tweet'ler mahkemelik oluyor. TV yapımcısı ve yazar Serdar Tuncer, @allahcc hesabının sahibine ve hesabın takipçilerine 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açmaya hazırlanıyor. Tuncer, dava dilekçesinde bu hesapta İslam dinine ve Müslümanlara yönelik hakaret ve aşağılama nitelikli yazışmaların yapıldığını belirtiyor.
Tuncer şikayetini şu şekilde devam ettiriyor: 'Alenen İslam Dini ve Müslümanlara diğer ilahi dinlere, kutsal kitaplarda yazılı tüm kutsal değerlere pervasızca saldırılmak suretiyle İslam Dinine, Müslümanlara ve semavi dinlere inanan kişiler hakarete ve aşağılamaya maruz bırakıldığı için, şüphelilerin bu eylemlerinden dolayı toplumda infiali uyandıracak bir tepki de meydana geldiği için buna sebep olan sorumluların TCK 216/3. Madde kapsamında cezalandırılmaları talebidir.'
Dava dilekçesinde hesaptan atılan Tweet'lere de örnekler verilmiş. İşte dava dilekçesine giren Tweet'ler:
- Bunca yıllık tanrıyız hala salçalı makarna yapıyoruz..
- Tanrı olmak güzel iş vesselam..
- Çook eskilerden sıradaki parça tüm ateistlere gelsin gel tanışalım önce ben kısaca CC
- İtiraf ediyoruz;şüphesiz ki biscolata erkeklerini biz yaratmadık..
- İyi ki vişneyi yaratmışız.
- ......artık ateşe odun atan zebaniler çizmeyin zira cehennemi elektrikle ısıtıyoruz.
- Fransızlar ölmesin bu tarafa almıyoruz..
- Cerndeki bilimadamları tanrı parçacığı var gibi demiş.kendilerini twittera davet ediyorum.buradayım lan..
- Üzgünüz tweet çalmışız.habersiz oldu da diyemiyoruz ki.bu durumda tanrı
- olmakta zor iş.
- Miko,sis atma kullar kızıyor bak
- Şimdiki aklımla insarlarda serçe parmak yaratmazdım..
- Bizim bu taraf cok güvenli çünkü hiç polis yok
- ....yazana benden 1000 sevap points..
- Evreni yarattığımız için pişman değiliz.yaratırken pişman olduğumuz tek evren kenan evrendir.
- Cuma+kadir gecesi sebebiyel kazanılan sevaplar 242'yle çarpılıyor.bugün için 2 biraya kadar günah değil
- Yaşam kalitesini artırmak için öldükten sonrası için play off sistemini getirdik
- Havalar böyle giderse mikonun yerine steve jobsu almayı düşünüyorum
- Elmayı biz yarattık steve jobs buldu..belki o yaratmıştır bilemedik..
- Miko ben bile üşüdüm..
- Messi bize şirk koşuyor.ulan o kadar ki sempatik ki bir şey yapamıyoruz..
- Soru da soramıyoruz zor iş tanrı olmak..
http://www.bilisimlive.com/twitterdaki-allahcc-hesabina-dava-aciliyor-8698.html
Konu Mai Nai tarafından (05-02-2012 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.
-
06-02-2012 00:46 #2
Eskiden beri var bu hesap. Ben blockladım eğer takip ettiklerimden birisi onun tweetlerinden birisini retweet ederse onu da blockluyorum. Kesinlikle ne ona ne onun yazdıklarına gülenlere saygım yok. Sünger beyinli zavallılar.
-
06-02-2012 00:50 #3
Şimdi haberde o sayfanın capsini paylaşmak varken neden Serdar Tuncer mi ne onun resmini paylaşıyorsunuz. Poz vermiş bide.. Konuya gelince doğru bir karar olmuş..
-
06-02-2012 00:53 #4
Ya adam bu haber için niye poz versin. Haberi yapan site bu şekil kullanmış. Serdar Tuncer duyarlı davranmış onlarda haber yapmış.
-
06-02-2012 01:12 #5
Çok doğru bir karar bence. Biri kalkıp Tanrı ile dalga geçecek, bizde oturup buna gülecek miyiz? bu gibi hesaplar ilerde açılması muhtemel diğer hesaplara öncülük ediyor. Cezasız kalmaması gerek.
-
06-02-2012 01:15 #6
-
06-02-2012 01:16 #7
-
06-02-2012 01:26 #8
dava açamasına açılırda önemli olan sonuçlanmasi... ne yaptığını bilmiyen önce insan olup inançlara saygı duymasını bilmesi gereken cahilin biri işte kuyuya bir taş atmış şimdi cıkrmaya uğşayıyorlar baştan izin verilmemeli böyle şeylere....
-
06-02-2012 02:05 #9
-
06-02-2012 02:30 #10
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)