Hoşgeldiniz, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aktivasyon mesajını almadınız mı?

Kullanıcı adınız, şifreniz ve oturum sürenizle giriş yapın

Gelişmiş arama

362.163 İletiler 36.502 Konu- Gönderen 35.958 Üye - En Yeni Üye: coolfire

04 Temmuz 2008, 07:40
SDN Forum (Beta)EğlenceOtomobilKonu: Tornado'yla yarışan Lamborghini 2 milyon dolar!
Sayfa: [1]   Aşağı Git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tornado'yla yarışan Lamborghini 2 milyon dolar!  (Okundu 527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi bu konuyu okuyorlar.
MuhtesiM
« 22 Mayıs 2008, 22:34 »
*
Üyecik
İleti Sayısı: 2
Bağlı Değil Bağlı Değil

Profili Görüntüle

Sadece 20 adet üretilen özel seri Lamborghini Reverton’un sonuncusu 2 milyon dolarlık bir fiyata alıcısını bekliyor. Tasarımı uçaklardan esinlenen otomobil 340 km/s hıza erişebiliyor

.

Dünyaca ünlü spor otomobil markası Lamborghini tarafından üretilen süper spor otomobil modeli Reverton serisinin son üyesi ABD’nin Las Vegas kentinde satışa sunulacak. Geçtiğimiz yıl Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı yapılan ve vergiler hariç 1.4 milyon dolarlık bir fiyata sahip olan bu özel otomobilin son üyesine zengin otomobilseverler ve koleksiyoncular büyük ilgi gösterecek.

2 milyon dolara ulaşacak bir fiyatla satışa sunulması beklenen Lamborghini Reverton’un sıra dışı tasarımında jet uçaklarından esinlenildi. 6.5 litre hacmindeki 12 silindirli motoruyla 650 beygirlik bir güce sahip olan bu süper otomobil 0’dan 100 kilometre hıza sadece 3.4 saniyede ulaşıyor. Lamborghini Reverton’un maksimum hızı ise saatte 340 kilometre.

Hayde Bre Google!
Google, Türkiye'ye özel yaptığı ve sayfasına yerleştirdiği logolara bir yenisi daha ekledi. Bu yılki Kırkpınar...
XGP İş Başında
AMD'nin dizüstü bilgisayarlar için ürettiği harici grafik işlemcisi çözümü XGP (veya kod a...
Pardus 2008 Nasıl Kurulur?
Beklenen eğitim videosunu okurlarımızla paylaşıyoruz. Linux dünyasına ulusal işletim sistemimiz ile adım atmak için...
maxxdump
« 1 23 Mayıs 2008, 17:13 »

Moderatör
İleti Sayısı: 2.657
Yer : DIGER
Bağlı Değil Bağlı Değil

Cyprus , Famagusta

Profili Görüntüle
araba dehşet - performansı dehşet - fiyatı da bir o kadar korkutucu.

teşekkürler  - MuhtesiM - gözüm gönlüm açıldı :D
justsetmefree
« 2 23 Mayıs 2008, 17:22 »

Profesör
İleti Sayısı: 2.287
Yer : ISTANBUL
Bağlı Değil Bağlı Değil

Tek başınalığın yolcusu...

Profili Görüntüle WWW
İnsan bunlardan bi tanesine sahip olsaaaa:D
Berkin Bozdoğan
« 3 23 Mayıs 2008, 17:39 »

ishinotsuyoihito
Global Moderatör
İleti Sayısı: 2.536
Yer : İSTANBUL
Bağlı Bağlı

"İnsanoğlu kendini arar / Dünya döner milim milim"

Profili Görüntüle WWW
Ferruccio Lamborghini'yi burada bir kez daha saygıyla anmak istiyorum... Kendisine "köylüye spor araba satmam" diyerek gazın şahını veren Enzo Ferrari'yi de. :D
Sayfa: [1]   Yukarı Git
  Yazdır  
SDN Forum (Beta)EğlenceOtomobilKonu: Tornado'yla yarışan Lamborghini 2 milyon dolar!
Reklamlar