Güvenlik forumunda Güvenlik kombnasyonu konusunu incelemektesiniz.
ben bilgsayarımda avira antivir personal+comodo firewall kullanıyorum. pasif olarak da spybot ve adaware kullanıyorum. sizce bunlar yeterli mi? yoksa başka programlar mı kullanıyım? cevaplarınız için teşekkürler. ...
ben bilgsayarımda avira antivir personal+comodo firewall kullanıyorum. pasif olarak da spybot ve adaware kullanıyorum. sizce bunlar yeterli mi? yoksa başka programlar mı kullanıyım? cevaplarınız için teşekkürler.
o kadar programa ne gerek var ya banka şifreleri mi var bilgisayarda bi tane antivirüs veya internet security kur yeter kasma bu kadar bilgisayarı bende sadece nod32 var güzel güzerl çalışıyo...
o kadar programa ne gerek var ya banka şifreleri mi var bilgisayarda bi tane antivirüs veya internet security kur yeter kasma bu kadar bilgisayarı bende sadece nod32 var güzel güzerl çalışıyo...
sadece güvenlik duvarıyla antivir etkin. ikisi toplam 30 mb ram bile yemiyo. diğerleri 2-3 ayda bi on-demand tarama için. ayrıca nod32ye de o kadar güvenme. ben de bi zamanlar nod kullanıyodum ama antivirle bi tarattım. 10 tane virüs çıktı.