Sansür=Adnan Oktar

Gündem (Dünya/Türkiye) forumunda Sansür=Adnan Oktar konusunu incelemektesiniz.

Alıntı: coreeye ´isimli üyeden Alıntı Adnan Oktar da bilimadamıysa artık helal olsun Ben hiç birşey söyleyemem düşünceleriniz bu raddeye geldiyse. Ama sonra gelipte neden diğer ülkelerde bilim ilerliyor biz geri ...

SDN Forum »Haberler »Gündem (Dünya/Türkiye) » Sansür=Adnan Oktar

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 2749 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 17-10-2008, 13:09   #71
EBB

EBB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 1
EBB is infamous around these parts

Alıntı:
coreeye´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adnan Oktar da bilimadamıysa artık helal olsun
Ben hiç birşey söyleyemem düşünceleriniz bu raddeye geldiyse.

Ama sonra gelipte neden diğer ülkelerde bilim ilerliyor biz geri kalıyoruz demeyin.
Bizim Adnan Oktar gibi bilimadamlarımız sansür, motor mankenler vb. gibi ulvi bilim konularıyla uğraştığı ve siz onlara bilimadamı gözüyle baktığınız sürece bu memleketten ümidi kesmek son derece normal.

Bir bilimadamı nezamandan beri başka bir bilimadamının sitesini engellettiriyor:
www.richarddawkins.net
Yönetim: Konuyla ilgili devam eden hukuki süreç sebebiyle bu mesaj düzenlenmiştir, kötüleyici ve aşağılayıcı sözcükler yayından kaldırılmıştır.
İşkembe-i kübradan atmaya başlamışız yine.. O site neden engellendi? Hiç bu soruya cevap aradın mı? Hayır..

Bu kadar çirkin iftiralara uğrayan Adnan Oktar'ın merak edip bir kitabını okudun mu? Hayır..

Çıkan bu haberler sonrası açılan davalarda Zat-ı muhterem tek tek beraat etti.. kabullendin mi? Hayır.. ( Ki hala iftira edebiliyorsun )

Bilimadamı kavramını araştırmanı öneririm..

Alıntı:
_megavisor_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yönetim: Konuyla ilgili devam eden hukuki süreç sebebiyle bu mesaj düzenlenmiştir, kötüleyici ve aşağılayıcı sözcükler yayından kaldırılmıştır.
İstisnasız bütün yorumlarında habere konu olan şahıslara ( Düşüncene uymayan ) ya seviyesizce hakaret ettin.. ya da kaynaksız iftira ettin.. kaynak verebildiklerinin çoğu çürük.. geriye kalanından sen bile bihabersin..

Tuncay Özkan'ı benimsemiş birinden başka şey beklemem ama.. Bir çok insanın söylemek istediği gibi;

Seni ve senin gibi seviye özürlüleri terbiyeli olmaya davet ediyorum..

Konu Berkin Bozdoğan tarafından (16-03-2009 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir..
Alt 17-10-2008, 13:57   #72

Berkin Bozdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Editör
Tecrübe Puanı: 7
SDN Puanı: 5
Berkin Bozdoğan is an unknown quantity at this point

Merhaba,

Alıntı:
chatliam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben çk fazla örnek gösterebilirm...Özellikle 5 dk lığına objektif olursanızbakın diyorum

Merve ve beste isimli arkadaşların yorumlarının bir çoğu Sayın Recep tayyip erdoğan yada Sayın Fethullah gülen hocaya hakaret yada aşağlama oluyor ve çok farklı taktik izliyorlar bu sitede lüften ona bakın özellikle merve hanım erkekleri birbiri ile kavga ettiriyor ve hep siyasi konular açıyor bazı erkeklerde sanırım o bayanlara göz boyamak için tartışıyor bir daha diyorum MERVE VE BESTE HANIMIN YAZILARI insanları kavga ettirmek birbirine düşürmek için oluyor ve Silinmesi gereken onlar Yeni üyeleriniz neden azalıyor Bir düşünün..

Doğrudan hakaret içeren kısımları gösterin diyorum, göstermiyorsunuz ki önlemini alalım. İnsanları sizin beğendiklerinizi beğenmeyebilir ve bunları tezyif edici cümleler kurabilir. Bizim ölçütümüz TC kanunlarıdır. Birisi başkasına laf atıyor diye mesaj silinmez. Küfür ve hakaretten bahsetmişsiniz ama bunları göremiyoruz. Dolayısıyla "sadece tartışma çıkartmak için konu açılıyor" gerekçesiyle mesaj silemeyiz. Zira tartışma karşılıklı bir eylemdir. İnsan aynayla tartışamaz.

Gözümüzden kaçmadığı sürece tek bir hakaret bulamazsınız; ama dediğim gibi beğenmiyorsa ve kendince beğenmediği fikirleri savunan ve diğer insanlara bunu açılamaya çalışanlarla medeniyetin gerektirdiği ölçülerde "atışıyorsa" buna da dur diyemeyiz.

Herkes kendine yontmaya çalışıyor, kendisini mazlum gösterip "ama diğeri şöyle yapıyor" diyor. Her ne kadar ülkemizde sahtesi çokça gözlense de, demokrasi her türlü fikri ve düşünceyi diğerlerinden çekinmeden oraya koyabilmektir. Hiçbir düşünce, aksiyom değildir. Size bazıları yanlış anlatıyor olabilir; ama benim anlattığım inanın evrensel tanıma daha yakın.

Güzel günler dilerim.
Alt 17-10-2008, 14:23   #73
Üyecik
Tecrübe Puanı: 4
momentmc is infamous around these parts

H.. lüzumu yok demişsin de sen yapmışsın zaten onu böyle birşey yazarak !
Alt 17-10-2008, 14:44   #74
Asistan
sazan06 is infamous around these parts

sizin bahsettiğiniz 'motor'ları bi ben bulup binemedim. Hala İftira atmaya devam ediyorsunuz. gerçekten ne yaptığınızın farkında mısınız?
Alt 17-10-2008, 14:58   #75
Banned
Tecrübe Puanı: 1
_megavisor_ is infamous around these parts

Alıntı:
imbat21´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kaynak nerde bana kaynak göster okumadım bile kesin doğan grubunun bi yayınıdır.
bu adam senin maymun olmadığını söylediği için mi suçlu ama tabii ya bu bi suçtur
Arayan bulur.....
Alt 17-10-2008, 15:24   #76

ernesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik
ernesto is infamous around these parts

Alıntı:
sazan06´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin bahsettiğiniz 'motor'ları bi ben bulup binemedim. Hala İftira atmaya devam ediyorsunuz. gerçekten ne yaptığınızın farkında mısınız?
dostum ne yaptığımın farkındayım özel mesaj at sana isim de vereyim. Bahsedilen şahıs Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri tarafından defalarca HÜKÜM GİYMİŞTİR. Eğer Motora binmek istiyorsan Global Yayıncılığa git Okmeydanı Perpa karşısında (altında hyundai bayi var).. daha fazla konuşursam burası da kapanacak shiftdelete in kapanmasını istemeyiz herhalde.

Burada olay yaradılışçılık - evrim kavgası değil. (Arkası güçlü) Birilerinin internet özgürlüğüne darbe vurması, ve youtube ü kapandığında özgürlüğüm gitti diye bağıran insanların ve medyanın bu olay karşısında suspus olması.(okuyucu tarafından yapılan yorumlar yüzünden bir gazetenin kapatılması)

Konu ernesto tarafından (17-10-2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir..
Alt 17-10-2008, 15:46   #77

amesfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator
Tecrübe Puanı: 7
SDN Puanı: 72
amesfa will become famous soon enough

Ard arda yapılan yorumlar ve hakaret içerikli yorumlar silinmiştir forum kurallarına dikkat edelim lütfen.
Alt 17-10-2008, 15:53   #78

olympus41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan
olympus41 is infamous around these parts

Adnan Hoca'nın neden sevilmediğini yazayım da herkes öğrensin
1. Ebru Şimşek'in para karşılığı erkeklere afedersiniz fuhuş (sayın modlar suç olacağını zannetmiyorum çünkü mahkeme kararları var ortada) pazarlığı yaparken görüntülenmesi.

2. %99'u Müslüman olan ülkede İslam dininin aile hayatının başlangıçı saydığı dini merasimin yasak olmasına rağmen masonların localarında özel nikah töreni düzenlediğini ispat edip yayınlaması.

3. Yine masonların gizli rütüellerini çekip yayınlaması.

4. Evrim denen safsataya dünyada en büyük darbeyi vurması ve Yaratılış ve Allah'ın varlığını bilimsel yollarla ortaya çıkarması(Hücredeki Mucize kitapcığını okumanızı tavsiye ederim)

5. Hakkında ortaya atılan bütün iftira ve komplolardan beraat etmesi (bu bazılarını daha da hırslandırıyor.)

6. Dünyada Türk-İslam birliğini savunması.

son bişey daha hayatını bilmediğiniz beraber yaşamadığınız hakkında kulaktan dolma saçma sapan ve sapık birkaç beynin ürünleri olan iğrenç fantezilerden başka birşey bilmediğiniz bir insanı sırf ideolojinin öyle gerektiriyor diye yerden yere vuramazsınız.
Sadece ideolojilerinizle konuşmayın ve azıcık beyninizi çalıştırın ve kendinize şunu sorun "ışığın hiç girmediği tamamen izole karanlık bir ortamda olan beynim nasıl oluyorda ışığı böylesine net ve güzel algılıyor." Cevabı Adnan Oktar Bey'in kitaplarında.
Alt 17-10-2008, 16:25   #79
Banned
Tecrübe Puanı: 1
ayhan.akyuz is infamous around these parts

Alıntı:
olympus41´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adnan Hoca'nın neden sevilmediğini yazayım da herkes öğrensin
1. Ebru Şimşek'in para karşılığı erkeklere afedersiniz fuhuş (sayın modlar suç olacağını zannetmiyorum çünkü mahkeme kararları var ortada) pazarlığı yaparken görüntülenmesi.

2. %99'u Müslüman olan ülkede İslam dininin aile hayatının başlangıçı saydığı dini merasimin yasak olmasına rağmen masonların localarında özel nikah töreni düzenlediğini ispat edip yayınlaması.

3. Yine masonların gizli rütüellerini çekip yayınlaması.

4. Evrim denen safsataya dünyada en büyük darbeyi vurması ve Yaratılış ve Allah'ın varlığını bilimsel yollarla ortaya çıkarması(Hücredeki Mucize kitapcığını okumanızı tavsiye ederim)

5. Hakkında ortaya atılan bütün iftira ve komplolardan beraat etmesi (bu bazılarını daha da hırslandırıyor.)

6. Dünyada Türk-İslam birliğini savunması.

son bişey daha hayatını bilmediğiniz beraber yaşamadığınız hakkında kulaktan dolma saçma sapan ve sapık birkaç beynin ürünleri olan iğrenç fantezilerden başka birşey bilmediğiniz bir insanı sırf ideolojinin öyle gerektiriyor diye yerden yere vuramazsınız.
Sadece ideolojilerinizle konuşmayın ve azıcık beyninizi çalıştırın ve kendinize şunu sorun "ışığın hiç girmediği tamamen izole karanlık bir ortamda olan beynim nasıl oluyorda ışığı böylesine net ve güzel algılıyor." Cevabı Adnan Oktar Bey'in kitaplarında.
tebrikler
gözleri kör edilmiş kulaklarınada ağırlık doldurulmuş ilimleri ilede amel etmeyip sırtlarına kitap vurulmuş hımarları andırıyorlar
Alt 17-10-2008, 19:54   #80

Frespo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent
Frespo is infamous around these parts

Alıntı:
chatliam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adnan oktar Bilim adamıdır evet Türk islam vakfı için çalışan bir bilim adamı hemde ama sizin gözünüzü geri kafalılık bürümüş ayrıca Büyük bir ilim adamıdır Mankenlerle olan şeyleri bozuk bant gibi soylemeyin Herkez onun düzmece ve karalama kampanyası olduğunu aydın doğan'ın yahudi lobisi için yaptığını biliyor yaaaa ne alaka yahudi lobisi konumuzmu diyene şimdi cevap..

HARUN YAHYA TÜRKİYEDEKİ TÜM GİZLİ YAHUDİLERİN VE SİYONİSTLERİN İSİMLERİNİ AÇIKLAYAN TEK YAZARDIR...
chatliam aslında bazı gerçekleri açıklamış,olympus41e de çok teşekkür neden herkesin adnan oktara laf attığını açıklamış.

sevgili eratosten abicim, öncelikle lafımın arkasında durayım evrim konusunda büyük bir ihtimalle tanrıya da inanırım ama evrime de inanırım diyosundur. Ama ben de diyorum ki bu şekilde tanrıya inanacğına evrime inan çünkü herhangi bir dinle evrimin bağlantısı kurulamaz.
ayhan.akyuzle aranızda sorun yoksa kendim adına ikinizden özür dilerim.

Seçenekler