User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Sünnet şovda vergi sürprizi..

Gündem (Dünya/Türkiye) forumunda Sünnet şovda vergi sürprizi.. konusunu incelemektesiniz.

Stadyum ve helikopter kiralayıp oğluna sünnet düğünü yapan emlakçı İsmail Dengiz'in vergi dairesine sadece 8.500 YTL kazanç gösterip 1.325 YTL vergi ödediği ortaya çıktı.. Ayrıca Dengiz'in, sahtecilik suçlamasıyla hapiste yattığı ...

o_asy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sünnet şovda vergi sürprizi..

Stadyum ve helikopter kiralayıp oğluna sünnet düğünü yapan emlakçı İsmail Dengiz'in vergi dairesine sadece 8.500 YTL kazanç gösterip 1.325 YTL vergi ödediği ortaya çıktı.. Ayrıca Dengiz'in, sahtecilik suçlamasıyla hapiste yattığı öğrenildi.

Sabah'tan İsmet Acar'ın haberine göre Kayapalı Arsa İnşaat ve Emlak Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı olan İsmail Dengiz'in, 5 bin davetiye dağıtıp, yerel gazeteye tam sayfa davet ilanı vererek yaklaşık 10 bin kişiyi ağırladığı gösterişli sünnet düğünü gazetelerde ve televizyonlarda haber olunca, maliye inceleme başlattı.

Bursa Vergi Dairesi Denetleme Grup Müdürlüğü görevlilerinin incelemesi devam ederken, Dengiz'in geçen mart ayında bağlı olduğu vergi dairesine 2007 yılı beyanı olarak 8 bin 500 YTL kazanç bildirdiği ve bunun üzerinden 1.325 YTL (yaklaşık bin dolar) vergi tahakkuk ettirildiği ortaya çıktı.

SAHTECİLİKTEN HÜKÜM GİYMİŞ

Dengiz'in, adli sicil kaydında 'sahtecilik' suçundan sabıkalı olduğu öğrenildi. 2001 yılında Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2 yıl 5 ay 5 gün hapis cezasına çarptırılan Dengiz, 8 Ekim 2003 günü girdiği Bursa E Tipi Cezaevi'nden 12 Ağustos 2004 tarihinde şartla tahliye edildiği ortaya çıktı.

HAPSE GİRDİĞİ POLİS YETKİLİLERİNCE DOĞRULANDI

Geçen yıl ödediği verginin miktarını sorduğumuz İsmail Dengiz ise, "Ben nereden bileyim? Muhasebecim bilir" diye yanıtladı. Hapse girdiğini de kabul etmeyen Dengiz, "İsim benzenliği olabilir" dedi. Ancak Dengiz'in hapse girdiği polis yetkililerince de doğrulandı.

EŞİ DOSTU YARDIM ETMİŞ

Düğünün en çok mali boyutunun konuşulduğunu, ancak durumun söylenenden farklı olduğunu öne süren Dengiz, "Benim düğünle ilgili harcamam çok cüzi miktardır. Düğün, eşimin, dostumun katkısıyla oldu. Zengin adam değilim. Çok param olsa da zaten bu kadar harcamazdım'' dedi.

Kaynak

anarchst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu haberi ilk gördüğüm gün, yakında maliyeciler biner ensesine demiştim

CZC
    CZC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    CZC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nilüfer Turizm in Erol Evcil'in kara parasını aklamak için kurulduğunu doğrulayan TMSF adı geçen şirkete el koymuştu..
    Helikopterli sünneti ile duyulan şahsiyet te Nilüfer Turizm'in sahibi Hüseyin Kayapalı nın "al şu işin başında sen dur" dediği biri..

Yani : Black Money's Show ;)

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anlayamadığım bu doğuda yapılan düğünlerde gelinlerin üzerine 15 kg altın onbinlerce dolar bi okadarda ytl takarla onlara bu paraların nerden geldiğini sormazlarda böyle10-15 M YTL harcamış birisi hakkında pata küte soruşturulma başlatılması tuhaf gerçi burası Türkiye heran her şey olabilir. Maliye bu konuda göstermiş olduğu hassiyeti umarım bu töre möre denilen yerlerde de gösterirde ülkemiz az da olsa ilerleme kaydeder (NOT: bu arada belirtmiş olduğum tahmini fiyat adı üstünde tahmin 3aşağı 5 yukarı böyledir diye tahmin ediyorum)

OnLT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilk izlediğimde çok gülmüştüm

amesfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kessinler vergisini

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)