SDN Forum »Haberler »Gündem (Dünya/Türkiye) » Vakitten Bir Ayıb daha.


Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 105 kez okundu
 


Konu Kapatılmıştır
 
Seçenekler
Alt 20-07-2008, 16:52   #1
 
0ReiS0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
ÇevrimDışı
Üyelik Tarihi: Jul 2008
Nerden: istanbul Mardin
Mesajlar: 2.270
Haftalık çengel bulmacasına ABD Başkonsolosluğu önünde şehit düşen 3 polisin resmini koyan Vakit Gazetesi, bulmacanın şifre cümlesinde şoke etti: Gavurlar için değer miydi?

Akşam Gazetesi'nden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre Vakit Gazetesi, tartışmalara yol açan soru ve “şifre” sözcüklere yer verdiği çengel bulmacasına bir yenisini daha ekledi. Vakit dünkü sayısında yer alan çengel bulmacada, İstinye’deki ABD Başkonsolosluğu’na yönelik El Kaide’nin yaptığından şüphelenilen saldırıda şehit olan polislere “Gavurlar için değer miydi” ifadesiyle yer verdi.

KONSOLOS DA VARDI
Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan Vakit’in dünkü çengel
bulmacasında ana tema, ABD Başkonsolosluğu’na yönelik saldırı oldu. 3 Türk polisinin şehit olduğu saldırıyı bulmacasına taşıyan gazete, şehit polislerin tek karede montajladığı büyük fotoğrafını yayınladı. Bu fotoğrafların altında da yine büyük ebatta, ABD Başkonsolosu Sharon Wiener’in fotoğrafı vardı. “Şifre Sözcük” bölümünde ise, İstinye saldırısı kastedilerek “Gavurlar için değer miydi” ifadesi yer aldı.

İLK ÖRNEK BU DEĞİL
Vakit’in çengel bulmacası daha


önce de benzer yakıştırmalarla sert tepki toplamıştı. Komutanların fotoğrafının yer aldığı çengel bulmacasında şifre sözcük “Kral değilsiniz” olurken, ünlü müzisyen Fazıl Say’a yönelik de yine aynı bulmacada “Başörtüsü düşmanı müzisyen” sorusu sorulmuştu. Vakit’in çengel bulmacasından, AKP’ye yönelik kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya da nasibini almıştı. Yalçınkaya’nın yer aldığı bulmacada şifre sözcük “Tek kişilik Meclis”ti.




kaynak

Korsan Haber
Alt 20-07-2008, 19:42   #2
 
intibah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan
ÇevrimDışı
Üyelik Tarihi: Jul 2007
Nerden: ISTANBUL
Mesajlar: 297
Şehitlere mi saldırmış yoksa polislere yardım etmeyen kapıları kapatan amerikalılara mı? Hedef saptırmayın!!!

Konu intibah tarafından (20-07-2008 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir..
Alt 20-07-2008, 20:02   #3
 
chimera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator
Çevrimiçi
Üyelik Tarihi: Nov 2006
Nerden: ISTANBUL
Mesajlar: 7.468
Vakit şimdi de şehitlere saldırdı

Daha önce verilen konuların linklerini buraya yazmayın. Konu daha önce paylaşıldıysa yöneticiye bildirin ve açıklama kısmında önceki konunun linkini yazın


KİLİT!
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler

Yetkileriniz
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap veremezsiniz
Ek dosya gönderebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

  

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:38 .