User Tag List
Nero İle Dosya Nasıl Yedeklenir?
Eğitim Videoları forumunda Nero İle Dosya Nasıl Yedeklenir? konusunu incelemektesiniz.
Nero ile yapabileceklerinizi anlattığımız yazı dizisinin beşinci bölümünde, dosya yedeklemeyi anlatıyoruz. Nero'nun bu özelliği ile önemli dosyalarınız güvende! Nero ile CD/DVD yazmanın dışında önemli verilerinizi de yedekleyebilirsiniz. Nero kullanımı yazı ...
-
31-07-2008 20:17 #1
Nero İle Dosya Nasıl Yedeklenir?

Nero ile yapabileceklerinizi anlattığımız yazı dizisinin beşinci bölümünde, dosya yedeklemeyi anlatıyoruz. Nero'nun bu özelliği ile önemli dosyalarınız güvende!
Nero ile CD/DVD yazmanın dışında önemli verilerinizi de yedekleyebilirsiniz. Nero kullanımı yazı dizimizin önceki bölümlerinde kurulumunu, CD/DVD yazdırmayı, ses CD'si oluşturmayı ve ISO dosyası yazdırmayı anlatmıştık. Beşinci bölümde ise önemli dosyalarını nasıl yedekleyeceğinizi ve bu yedeği daha sonra nasıl geri yükleyeceğinizi video dersle adım adım anlatıyoruz. Video dersi izleyin, önemli verilerinizi Nero ile nasıl yedekleyeceğinizi ve bu yedeği daha sonra nasıl kullanacağınızı öğrenin.
Videoyu İzleyin
:: Video dersi izlemek için buraya tıklayın.
Not: Sonraki bölüm, Nero ile sürücü yedekleme.
Hazırlayan: Ertuğrul Hazar
SDN - http//shiftdelete.net
-
31-07-2008 20:29 #2
hiçbir programa güvenmem. yedek alınacaksa hele ki veri önemli ise 5-6 yere birden alırım. ne olur ne olmaz. sonuçta optik medya yazıcılarına da güven olmuyo...
-
31-07-2008 20:33 #3
Hard diske'de güven olmuyor geçen elektrik bir gitti hem bilgisayardaki disk hem de yedek disk uçtu :pinch:
liseden beri yaptığım çalışmalar programlar editlediğim ufak yazılımlar hepsi gitti :sorry2:
-
31-07-2008 20:36 #4
doğru haklısın. zaten elektrikle çalışan hiç bir şeye güven olmaz. hdd de tutmaktansa dvd veya cdye yazmak daha mantıklı ama bazen DVD-RW dan kaynaklanan problemlerden dolayı düzgün yazılamıyor. o yüzden yazdıktan sonra kontrol etmek gerekir. hah yazdı diyip kenara kaldırmayın...
-
31-07-2008 20:38 #5
Yazdırdıktan sonra tabi diski nemsiz ve direk güneş görmeyen bir yerde saklamak lazım kutu yada çanta iyi olur yoksa benimkiler gibi diskleriniz soyulmaya başlayabilir
-
31-07-2008 20:44 #6
aynı olayı ben de yaşamıştım. allahtan içindekiler önemli veri değildi de çok umursamadım. en güzeli TDK marka kaplı cdlerden almak. TDK çok dayanıklı bir disk...
-
31-07-2008 20:46 #7
En iyisi çiftlik kurup bahçeye sebze, meyve ekmek

Nedir bu bilgisayarın derdi? bitmek bilmiyor
-
31-07-2008 20:51 #8
walla aklımı okudun haa.
ben bi ara bırakıp bu işleri pazarda meyve - sebze satayım diyodum.
-
01-08-2008 00:02 #9
-
01-08-2008 09:38 #10
Aslında bu konuyla ilgili tartışmalar ; "en iyi hard disk ve en iyi dvd/cd hangisi?" sorusuna doğru kayma göztermiş... Ben de sabit diskinden şikayet edenlerdenim, kaliteli uygun sabit hangisi, nedir bilemiyorum... Yardımcı olursanız sevinirim...
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)