User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 12

HP CQ57-375ST - Beyler bir bakar mısınız?

Donanım Tavsiyesi forumunda HP CQ57-375ST - Beyler bir bakar mısınız? konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar. Öncelikle başlığı bu şekilde açmak istedim. Mesela ben az önce HP CQ57-375ST yazdım araştırdım pek bişi bulamadım. Bu şekilde arayan biri olursa direk forumumuza yönlenmesi için yaptım. Neyse ben ...

aderanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Red face HP CQ57-375ST - Beyler bir bakar mısınız?

Arkadaşlar. Öncelikle başlığı bu şekilde açmak istedim. Mesela ben az önce HP CQ57-375ST yazdım araştırdım pek bişi bulamadım. Bu şekilde arayan biri olursa direk forumumuza yönlenmesi için yaptım. Neyse ben bu bilgisayarı AutoCAD 2012 ve internette gezinmek, film izlemek için almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Bütçem buna uygun. Çünkü daha üst düzey bişe alırsam babam ağzıma tükürür. Zaten evde Dell Mini 1018, Dell Vostro 1500 var. Bunlar kardeşlerimin. Benim de masaüstü var oyun bilgisayarı. Yani bunu al derseniz alacam. Yoksa daha üst düzey i3 filan almasını bilirim Evet cevaplarınızı bekliyorum. Mesela T4500 işlemciye nazaran nasıl? Kullanan var mı? Isınma problemi var mı? Artık yeni nesil AMD işlemcilerde ısınma problemi yok diyorlar. Doğru mu bu. Bu bilgisayar için geçerli mi? Bir el atalım ya şu konuya...
    Konu REDFOKS tarafından (06-02-2012 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: tamamı kalın yazmıyoruz

Bu notebook ile en fazla internete girebilir, blu-ray haricindeki filmleri izleyebilirsin ama AutoCAD 2012 için aynı şeyleri söyleyemem. AMD işlemcilerde aslında ısınma problemleri pek fazla yoktu aslında ısınan işlemciler çoğunlukla hazır pc'lerde görüldü sebebi ise AMD'nin sunmuş olduğu stok fan yapısından farklı yapı kullandıkları için ısınma sorunları oldu sebep budur. Notebook için söyleyecek olursam, her notebook bir takım sebepler ve iş yüklerinden kaynaklı bir nebze ısınırlar ama abartılı ısınan modellerde mevcut tabi, dediğim gibi seçmiş olduğun notebook orta kararda ısınır ve söylediğim hallerden başka şekilde kullanılmaz, gerisi sana kalmış.

Alıntı captaingreen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu notebook ile en fazla internete girebilir, blu-ray haricindeki filmleri izleyebilirsin ama AutoCAD 2012 için aynı şeyleri söyleyemem. AMD işlemcilerde aslında ısınma problemleri pek fazla yoktu aslında ısınan işlemciler çoğunlukla hazır pc'lerde görüldü sebebi ise AMD'nin sunmuş olduğu stok fan yapısından farklı yapı kullandıkları için ısınma sorunları oldu sebep budur. Notebook için söyleyecek olursam, her notebook bir takım sebepler ve iş yüklerinden kaynaklı bir nebze ısınırlar ama abartılı ısınan modellerde mevcut tabi, dediğim gibi seçmiş olduğun notebook orta kararda ısınır ve söylediğim hallerden başka şekilde kullanılmaz, gerisi sana kalmış.
    T5600 2.0 Ghz'lik işlemci AutoCAD 2012'yi çok rahat çalıştırıyor. Hani az biraz kasılmalar var ama yani işe engel değil. Hani bu işlemciyi T5600 vs AMD Dual Core desek ne dersin?

Alıntı aderanc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T5600 2.0 Ghz'lik işlemci AutoCAD 2012'yi çok rahat çalıştırıyor. Hani az biraz kasılmalar var ama yani işe engel değil. Hani bu işlemciyi T5600 vs AMD Dual Core desek ne dersin?
    Sayılabilir ama ben bir AMD'ci olarak HP CQ57-375ST modelin işlemcisinden bahsediyorsak, bu işlemci bayılabilir, intel mobil tarafta AMD'den güçlü bana kalırsa, bu sebepten -T5600 vs AMD Dual Core-

Alıntı captaingreen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayılabilir ama ben bir AMD'ci olarak HP CQ57-375ST modelin işlemcisinden bahsediyorsak, bu işlemci bayılabilir, intel mobil tarafta AMD'den güçlü bana kalırsa, bu sebepten -T5600 vs AMD Dual Core-
    Yani almayim daha iyi... Bir de şu bilgisayar var. Bunun işlemcisi T5600'e göre nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/noteb...spx?I_ID=58655

Muhtemelen şu daha iyidir T5600'den dimi?

http://www.bimeks.com.tr/urun/121384...4p08-016-.aspx
    Konu aderanc tarafından (06-02-2012 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir.

Yani almayim daha iyi... Bir de şu bilgisayar var. Bunun işlemcisi T5600'e göre nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/noteb...spx?I_ID=58655
    Bu olabilir, fakat bundada ekran kartı yok. Diğerine göre özellikleri iyi, size kalmış ama yinede benim size önerim;

LENOVOG570 CORE İ3 2330M-2.20GHZ-2GB DDR3-320GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD6370M-CM-BT-W7BAS

bu fiyat ve özelllik olarak biraz daha cazip gözüküyor ayrıca freedoslu satıldığı için işletim sistemine fuzuli para vermek zorunda kalmıyorsunuz.incelemekte yarar var. ama bir noktayı bahsetmeden de geçemeyeceğim HP nin tüm G6 makinelerinde maximum ram desteği 4 gb olarak gelmektedir kısacası fiyat olarak cazip olabilir ama 4 gb ram sınırlandırması olacaktır.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/...6-freedos.aspx

Ben de şunu buldum Adana'da Lastpointpc yetkili servis bayisi var. Sanırım orası garantisine bakar dimi?

http://teknomarketim.com/asp/show_st...p?product=R410

mei
    mei isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Arkadaşlar. Öncelikle başlığı bu şekilde açmak istedim. Mesela ben az önce HP CQ57-375ST yazdım araştırdım pek bişi bulamadım. Bu şekilde arayan biri olursa direk forumumuza yönlenmesi için yaptım. Neyse ben bu bilgisayarı AutoCAD 2012 ve internette gezinmek, film izlemek için almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Bütçem buna uygun. Çünkü daha üst düzey bişe alırsam babam ağzıma tükürür. Zaten evde Dell Mini 1018, Dell Vostro 1500 var. Bunlar kardeşlerimin. Benim de masaüstü var oyun bilgisayarı. Yani bunu al derseniz alacam. Yoksa daha üst düzey i3 filan almasını bilirim Evet cevaplarınızı bekliyorum. Mesela T4500 işlemciye nazaran nasıl? Kullanan var mı? Isınma problemi var mı? Artık yeni nesil AMD işlemcilerde ısınma problemi yok diyorlar. Doğru mu bu. Bu bilgisayar için geçerli mi? Bir el atalım ya şu konuya...
    tüm yazıyı bold formatında yazmak yasak olması lazım, bilginize.
    Konu REDFOKS tarafından (06-02-2012 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.

Alıntı mei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm yazıyı bold formatında yazmak yasak olması lazım, bilginize.
    Valla yıllardır forumlarda açtığım konuları böyle "kalın şekilde" yazarım. İstemiyorsa da atsınlar forumdan. Kendileri kaybeder. Ayrıca buraya bu mesajı yazmak yerine konu ile alakalı bir cevap yazıp ta bu mesajı özelden gönderseydiniz o çok bağlı kaldığınız forum kurallarından daha önemli olan toplum düzen kurallarına uymanız çok daha yararlı olacağına inanıyorum sizin açınızdan.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)