User Tag List
Bilgisayarım Hakkında Bir Kaç Soru
Donanım Sorunları ve Çözümler forumunda Bilgisayarım Hakkında Bir Kaç Soru konusunu incelemektesiniz.
bilgisayarı hızlandırmak için ram yükseltmek fayda saglarmı. bende 1,5 ram.intel pentium 2,8 işlemci.internet hızı 1megabit sınırsız. 120 gb sabit diskim var. a ve c diye bölünmüş. 70 gb.d dosyası.ki boşgibi ...
-
10-02-2012 18:35 #1
Bilgisayarım Hakkında Bir Kaç Soru
bilgisayarı hızlandırmak için ram yükseltmek fayda saglarmı. bende 1,5 ram.intel pentium 2,8 işlemci.internet hızı 1megabit sınırsız. 120 gb sabit diskim var. a ve c diye bölünmüş. 70 gb.d dosyası.ki boşgibi birşey .50 gb.c dosyasında var. burada indirilmişler ve olması ve gerekli yazılımlar ile donanmış . mevcut.boşluk 15 gb var. fakat yapılan her işlemde c dosyası doluyor ve bilgisayar yavaşlıyor.devamlı çerez silmek zorunda kalıyorum.bilgisayarın kendi hartdiski 120 gb.bunu iptal etmeden yükseltip c dosyasını nın kapasitesini yükseltebilirmiyim. internet hızında fark edermi.izledigim filim ve diziler çogu zaman online ücretsiz filim sitelerinde .fakat çok donma yapıyor ve sarıyorda sarıyor.
buda sinir bozucu oluyor.bazı filim siteleri hiç donma yapmıyor ve idare ediyor.ama onlarda bazen bekletiyor.filimlerin donmaması için izlemem gereken yol nedir.2nci el ram satan arkadaşlar varmı. maili. varsa istiyorum.son olarak netten filim ve dizi portföy edinmiş veya arşivlemiş arkadaşlar varmı ,bu arkadaşlardan dvd ye kayıt yaptırmak istiyorum.sadece türkçe ve ücreti ile.elimde birkaç adres vardı ama kaybettim. arkadaşlar ,vereceginiz bilgiler için teşekkür ediyorumsaygı ve sevgiler.
Konu REDFOKS tarafından (10-02-2012 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.
-
13-02-2012 15:55 #2
yardımlaşma sitesi çok güzel.bayagı yardım ettiniz.verdiginiz vermediginiz cevaplar için teşekkür ederim.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)