User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

A4 Tech x7-747H Mouse Oscar Mouse editör de Macro saveleyemiyorum Line 0 Fatal error!

Donanım Sorunları ve Çözümler forumunda A4 Tech x7-747H Mouse Oscar Mouse editör de Macro saveleyemiyorum Line 0 Fatal error! konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar konuyu yeniden dillendirmek istedim çünkü bi önceki açtığım konuda sorunu çözebilirim demiştim ama ne yaptıysam olmadı bu editörde line 0 hatası veriyor internette arama yaptım ama bişey bulamadım bilen ...

Standart A4 Tech x7-747H Mouse Oscar Mouse editör de Macro saveleyemiyorum Line 0 Fatal error!

Arkadaşlar konuyu yeniden dillendirmek istedim çünkü bi önceki açtığım konuda sorunu çözebilirim demiştim ama ne yaptıysam olmadı bu editörde line 0 hatası veriyor internette arama yaptım ama bişey bulamadım bilen yada fikri olan varsa yardım pls

hasbi_muharip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eskiden yüklü olan bir versiyonun üzerine yenisini kurunca olur bu hata.
    Örnek olarak; sen ürünü satın aldın yükledin oscar'ıda..
    Sonra daha üst sürümünü yükledin ve bu hatayı verdi.
    Bu hatanın nedeni makroyu kaydetmek isteyince konumu bulamaması..Eski makrolarlada karıştırabiliyor.

Yeni versiyonunda bu hata düzeltilmiş.

BURADAN İNDİREBİLİRSİN

NOT:İndirdikten sonra kurmadan önce eski versiyonların hepsini silmen gerekiyor. Kullandığın eski versiyondaki scriptleri de başka bir yere yedeklemen gerekiyor. Klasör olarak yedekleyebilirsin. Daha sonra tekrar yüklersin.

Kolay gelsin

Deniyorum inşallah olur. Sanırsam ben kaldırmayı başaramıyorum o driver i indirdim ama denetim masasından kaldırıyorum bide program files x86 dan elle siliyorum o kadar yeterli midir ?
    İndirdiğim dosyayı da sildim bi daha indiriyorum sayfasında bunada değinmiş hadi bakalım.

--- Mesaj Güncellendi ---

Sonunda oldu ama daha önce denemediğim şekilde 3 click tuşuna makro atayabiliyorum ama 3 nolu scroll e basma tuşuna makro atayamıyorum.
    Konu lianxing tarafından (10-02-2012 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)