User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Harddiskim Aniden Bozuldu Yardım Edin! PC de görünüyor ama verileri okumuyor

Donanım Sorunları ve Çözümler forumunda Harddiskim Aniden Bozuldu Yardım Edin! PC de görünüyor ama verileri okumuyor konusunu incelemektesiniz.

Window 7 home premium x64 İngilizce 2 gb ram 160gb Sata (İşletim Sistemi ) 320gb Pata ( kişisel verilerimin oldugu hdd) inter core duo 1,6 işlemci Merhaba arkadaşlar dün akşam ...

polatoglu58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Harddiskim Aniden Bozuldu Yardım Edin! PC de görünüyor ama verileri okumuyor

Window 7 home premium x64 İngilizce
    2 gb ram
    160gb Sata (İşletim Sistemi )
    320gb Pata ( kişisel verilerimin oldugu hdd)
    inter core duo 1,6 işlemci

Merhaba arkadaşlar dün akşam üzeri hdd (320gb Pata) daki gereksiz ve fazla yer kaplayan dosyaları sildim 80 gb kadardı sildiğim veriler genelde filim ve oyun du bilgisayarı o gün akşam kapattım hdd çalışır durumdaydı bugun saat 18 gibi eve gelip bilgisayarımı actiğimda ise bu sorunla karşılaştım

" D:\ is not accessible

The file or directory is corrupted and unreadable " 320 gb harddiskime girmeye çalışınca bu hatayı veriyor ne yapmam gerek fikri veya bilgisi olan varmı ?

''gereksiz ve fazla yer kaplayan dosyaları sildim 80 gb kadardı sildiğim veriler genelde filim ve oyun du'' Demişsin sorun burda başlamış zaten o silinen dosyaların içerisinde işletim sisteminin çalışması için gerekli olan dosyalarda silinmiş. sistemi onarmayı dene diycem ama işe yaramaz sil baştan kurmaktan başka çare yok.

polatoglu58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı captaingreen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''gereksiz ve fazla yer kaplayan dosyaları sildim 80 gb kadardı sildiğim veriler genelde filim ve oyun du'' Demişsin sorun burda başlamış zaten o silinen dosyaların içerisinde işletim sisteminin çalışması için gerekli olan dosyalarda silinmiş. sistemi onarmayı dene diycem ama işe yaramaz sil baştan kurmaktan başka çare yok.
    işletim sistemi diğer hdd de bozulanda özel verilerim vardı. bugun bilgisayarcıya götürdüm kurtarma ihtimali var dediler ama 60 lira gibi bi tutar istediler bende bicimlendirdim çalışıyor simdi ama bi çok şeyimde gitti

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)