User Tag List

1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 22
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Anlamanız Gerekmiyor Buyrun Fikir Söyleyin

Dizüstü Bilgisayarlar / Notebook / Laptop forumunda Anlamanız Gerekmiyor Buyrun Fikir Söyleyin konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba, Ben Daha Şimdi Üye Oldum Sevdim Forumu Ama Deskop Pc İçin Bölümü Bulamadım Eğer Ben Göremediysem Sayın Forum Görevlileri Konumu Taşısın Lütfen... Şimdi Birkaç Sorum Olacak Arkadaşlar. ...

Thumbs up Anlamanız Gerekmiyor Buyrun Fikir Söyleyin

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba, Ben Daha Şimdi Üye Oldum Sevdim Forumu Ama Deskop Pc İçin Bölümü Bulamadım Eğer Ben Göremediysem Sayın Forum Görevlileri Konumu Taşısın Lütfen...

Şimdi Birkaç Sorum Olacak Arkadaşlar.

Arkadaşlar Benim Pc Çok Kötü bkz :
    İşlemci : P4
    Ram : 2 gb
    Ekran Kartı : yok.
    Güç Kutusu : yok.
    Fan : yok.

Tamir Etsem Çok Tutacak 1000 tl bütçem var. Dün İnternet Cafede Bir Pc Sordum Oranın En iyi Pcsiymiş Bende Hızından Seçmiştim.Gta 4 ,Fear2 yi filan kaldırıyor ama hangi kalitede bilemem.

Neyse Pc Özellikler Şunlar

İşlemci : AMD II
    Ram : 2 gb
    Ekran Kartı : 1 gb 256 bit GeForce 9800 DDR5 Markasını Bilmiyorum
    İçinde Nerden Baksanız 100 Tllikte Oyun var.

--> 750 Tl Pcye İstedi 2.el Tabi 100 Tlde hd monitore istedi Kazıkmı Yerim Alsam ?

----> İyi Forumlar.

IuTKuI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kazık yeme olasılığın yüksek. 850 tl bu devirde monitör dahil bile olsa eminim ki sen kendin toplasan daha iyi toplayabilirsin.

ekran kartı suanda vatanda bile 450-500 arası ama kardeşim ne yapcağımı şaşırdım valla vatandan pc alsam ekran kartları adi

deatmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hocam kendi fikrimi söyleyeyim sana.Ben olsam gider sıfır bir bilgisayar alırdım.Neden dersen ? Zaten 1000 lira bütçen var.Ve bu bilgisayarda 850 tl.Hemde ikinci el.1000 liraya bunun gibi sıfırını kesinlikle alırsın.Hadi en fazla yüz lira daha verirsin.Ama sıfır olur.Garantisi falan olur.Bu alacağın bilgisayarın ne kadar kullanıldığını falan biliyor musun.Parçaları ne kadar iyi ? Tercihim sıfırdan yana.

deatmania pc çok özellikli kardeşim ama aklım buna gidiyor ya en yuksek ayarda Assassin's Creed Brotherhood çalıştırıyor kaymak gibi süper
    0 almya kalksam 1.250 civarı vede ekran kartı anca Ati HD 5670 Oluyor. i3 işlemci filan olucak ama çalıştırımı bunun gibi oyunları ?

teşekkürler bu arada

HRNKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1000 lira bütçe ile sıfır bilgisayar tercih etmelisiniz, parçaları toplama olarak alın...

http://www.pcdepo.com/msi-cx640dx-658xtr-urun7185.html ----> Bu pc rahat olarak en yuksek ayarda Assassin's Creed Brotherhood u çalıştırırmı ? kasma yaparmı kardeşler?

HRNKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı DeadquE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i3 işlemci filan olucak ama çalıştırımı bunun gibi oyunları ?
    İşlemcinin oyunlara etkisi yok denecek kadar azdır, küçük çapta FPS artışı sağlar o kadar... Ekran kartı önemli siz ona odaklanın, ayrıca diğer parçalarda misal HDD (Çok yüksek kapasiteli HDD almaya gerek yok 320-500 GB yeterli olur ilk etapta) daha sonra yetersiz gelirse yeni bir tane daha alır eklersiniz... Başlangıç aşamasında teferruata girmezseniz, o bütçe ile sonrası için yükseltmeye müsait ve aldığınızda sizi yarı yolda bırakmayacak bir cihaz yapabilirsiniz...

MSİ 5X620DX :

http://www.pcdepo.com/msi-fx620dx-04...-urun6380.html

MSİ : CX640DX

http://www.pcdepo.com/msi-cx640dx-658xtr-urun7185.html

HANGİSİ daha iyi peki oyunlarda daha iyi performans alırım assasins te filan ?

re13el - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İnternet cafelerden pc almamanı önerebilirim zaten sattığı pc modası geçiyodurki satıyor o cafeci sana satıp o paraya daha iyisini toplamayı düşünüyordur.
    Sen vatandan alıcaksın madem ordaki görevlilerle konuş benim bütçem bu şöyle bir bilgisayar istiyorum de ve toplama bir bilgisayar al
    Öyle casper,exper felan alırsan illaki bi yerinden kısarak (mesela ekran kartı paylaşımlı) ucuza bulursun .Tam özellikli markası olan bir pc rahat 1500-2000 TL olur.

Tavsiyem gidip toplama bir pc alman .

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)