Gösterilen Sonuçlar: 1 ile 6 ve 6
  1. #1
    Üyecik
    Üyelik Tarihi
    08-06-2008
    Mesajlar
    18

    Standart Yeni Donanım Bulundu Sorunu ...

    merhaba
    laptobımı sorunsuz olarak 8 aydır kullanıorum. bir sorun yok. sadece geçen hafta bir sorun oldu. driverlarla ilgili. laptop ne zaman açılsa , Yeni Donanım Bulundu ekranı çıkıp , Bilinmeyen aygıtınızın sürücü yüklemesi gerekiyor diye uyarı gelmeye başladı. 1-2 gün bu şekilde kullandım , driverı ykelemsi için uğraştım ama olmadı. 2-3 gün önce format attım. formattan sonra birşey yoktu. taki bugunku updatelere kadar. yine aynı hatayı vermeye başladı. sizce ne yapmam gerekir? sorun nerede? fotoğraflar aşağıda...








    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

  2. #2
    Doçent
    Üyelik Tarihi
    18-09-2007
    Mesajlar
    923
    ses normal çalışıyormu yani bir sürücün yüklenmemiş tam olarak eksik kalmış bu yüzden her pc açıldığında yeni donanım bulundu hatası veriyor bilgisayarınıza düzgün çalışmayan bir donanım varmı ? Bu ses yada wirelles de olabilir

  3. #3
    Üyecik
    Üyelik Tarihi
    08-06-2008
    Mesajlar
    18
    seste weya wirelesste herhangi bir sornum yok. herhangi bir şeyde sorunum olmuyor sadece açılışta öyle bir uyarı ekrnı gelior...

  4. #4
    Asistan mcmhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    07-04-2006
    Yaş
    39
    Mesajlar
    164
    önce usb bağlantılı olan cihazları sök, bilgi. aç. baktın yine buluyo setuptan ses eth. vs. kapat bilg. tekrar aç. Yin buluyorsa everest ultimate programını yükle ordaki modellere göre sürücüleri yeniden sitesinden bulup yükle. Ancak aşama aşama çözersin sorunu. Muhtemelen anakart sürücülerinden biridir.

  5. #5
    Rektör
    Üyelik Tarihi
    11-06-2009
    Mesajlar
    12.019
    Resme göre Intel(R) WiFi Link 5100 AGN sürücün için gerekli güncelleştirme başarılı olmamış. O güncelleştirmeyi tekrar almayı dene.

  6. #6
    Üyecik
    Üyelik Tarihi
    08-06-2008
    Mesajlar
    18
    Alıntı mcmhammer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce usb bağlantılı olan cihazları sök, bilgi. aç. baktın yine buluyo setuptan ses eth. vs. kapat bilg. tekrar aç. Yin buluyorsa everest ultimate programını yükle ordaki modellere göre sürücüleri yeniden sitesinden bulup yükle. Ancak aşama aşama çözersin sorunu. Muhtemelen anakart sürücülerinden biridir.
    usb takılı değil genelde laptoba.everesti kurdum o da bişi blmadı... ses eth nereden kapatcam?

    Alıntı Jeaquares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resme göre Intel(R) WiFi Link 5100 AGN sürücün için gerekli güncelleştirme başarılı olmamış. O güncelleştirmeyi tekrar almayı dene.
    o driverı indirmeyi denedim , indirdim kurdum ama olmadı...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337