Merhaba, 3 ay önce aldiğim 5800'dan nefret ettim ve değiştiriyorum aslina e52 veya e55 i beklemeyi düşünüyordum fakat eylül 09 dan önce ülkemizde satış da olmayacağını öğrendim ve özellik olarak ...
Merhaba, 3 ay önce aldiğim 5800'dan nefret ettim ve değiştiriyorum aslina e52 veya e55 i beklemeyi düşünüyordum fakat eylül 09 dan önce ülkemizde satış da olmayacağını öğrendim ve özellik olarak 5800 ve e52 ye yakin n85 ve n79 'u buldum
- Sizin tavsiyeniz nedir ? ( Sadece Nokia Düşünüyorum )
n79 fazlasıyla işini görür arkadaşım.Özellik bakımından ikisininde birbirinden ne bir eksiği ne bir fazlası var.Herşeyleri aynı.Ancak n79 hem daha kibar hem daha gösterişli.Ben burdayım diyor.Fiyat olarakda n85 ten daha uygun.
N85 derim kullanıyorum we yazılımsal birkaç problemi hariç süper bi telefon.. eğer gidip telefoncudan alacaksan kızağının oynamadığını gör yeter.. ama netten alacaksan n79 al ;)
yine de n85le oyun oynamanın tadı başka
Konu SeRCaN tarafından (04-07-2009 Saat 06:34 ) değiştirilmiştir..
N85 derim kullanıyorum we yazılımsal birkaç problemi hariç süper bi telefon.. eğer gidip telefoncudan alacaksan kızağının oynamadığını gör yeter.. ama netten alacaksan n79 al ;)
yine de n85le oyun oynamanın tadı başka
yaklasıl 2aydır n79 kullanıyorum gayet memnunum ve kızak derdıde yok kızaklı telefonlar daha cabuk arıza yapar en basıtınden kızagına toz kactımı hemen oynamaya başlar
saygılar
Öncelikle teşekkür ediyorum ilginiz için, 5800 kullanamiyorum ben yaa dokun dokun biktim benim kullanimima gelmiyor bide kulaklik sorunu yaşadim arkadaşiminki de ekrani sorun yapti iyice soğudum..
Konu Mbt tarafından (04-07-2009 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir..