Arkadaşlar acil türkcell e geçicem ama kendi telsim numaramın 053_ lusunu istiyorum.Böyle bir imkanım varmı.Yani çok rağbet edilecek özel bi numara istemiyorum.Eğer istediğim no başkasında yoksa alabiliyormuyum.Yoksa gittiğim cepshopta hangi hatlar varsa onlardan birini seçmekmi zorundayım...
Acil yardımlarınızı bekliyorum.Yanlış yere açtıysam özür dilerim
Numara taşınabilirliği konusunu araştırman lazım. Numaranda ki bütün rakamlar aynı kalacak şekilde geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum ama Turkcell bu uygulamayı kabul ettimi onu bilmiyorum.
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Numaranı aynen taşıma diye bişiy türkcellde yok.
Fakat ben gitsem bana 3457624 nosu kullanılmıyosa verin desem vermiolarmı...( numara sallama )
Arkadaşlar, numara taşınabilirliği Kasım ayında başlayacak. Resmi gazetede yayımlanalı bayaa oldu ama henüz devreye alınmadı. Altyapı çalışmalaarı oldukça tamamlandı. Tüm operatörler şu anda test aşamasında. Numara taşınabilirliğ sayesinde kullandığımız numarayı operatör kodu dahil değiştirmeden dilediğimiz operatöre taşıyabileceğiz. Avea sitesinde numara taşınabilirliği ile ilgili sayfa hazırlamış. Oraya da bakabilirsiniz. Numara Tasinabilirligi
Zaten hattı açarken forma bilgilerinle birlikte açılacak numarayı yazıp merkeze fakslıyorlar oraya istediğin numarayı yazdır hat açılınca sim kart kayboldu diye yedek çıkart. Benim aklıma bu geldi. Ama telefoncun bunu yaparmı bilmiyorum... İstersen bir sor.
Zaten hattı açarken forma bilgilerinle birlikte açılacak numarayı yazıp merkeze fakslıyorlar oraya istediğin numarayı yazdır hat açılınca sim kart kayboldu diye yedek çıkart. Benim aklıma bu geldi. Ama telefoncun bunu yaparmı bilmiyorum... İstersen bir sor.
acılacak numara yazılıp merkeze faxlanmıyor. Satılan hatların üzerinde 1 sticker bulunur. Bu stickerda Numara ve Sim numarası yazar. O hattı actırabilmek icinde mutlaka o sim numarası gereklidir. Senin istegin biraz hayal (: