Cep Telefonları forumunda Nokia 5800 XpressMusic Yardım??? konusunu incelemektesiniz.
Merhabalar arkadaşlar ben 5800XM almayı dşünüyorum özelliklerine biraz baktım ama tam emin değilim.Şimdi siz değerli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorum Bu telefonu kullanan varmı yada almayı düşünen varmı kullanan varsa iyi ve ...
Merhabalar arkadaşlar ben 5800XM almayı dşünüyorum özelliklerine biraz baktım ama tam emin değilim.Şimdi siz değerli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorumBu telefonu kullanan varmı yada almayı düşünen varmı kullanan varsa iyi ve kötü yanlarını bilgilendirebilirmi? Lütfen rica ediyorum yardımcı olun çok kararsız kalmış durumdayım.Bu arada önceden açılmış ise böyle birşey modlardan özür diliyorum aradığımı onlarda bulamadım diye açtım.
Ben kullandım,Güzel telefon bana göre tek olumsuz yanı GPS'i çok geç bağlanıyor ve ücretsiz haritasının olmaması, bunun dışında bir eksisi yok bu paraya alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum.
Fiyatına göre kendi segmentindeki en iyilerinden biri. Yalnız ilk dağıtılan modellerinde çok sorun var. Alırken ona dikkat etmen gerekir. Nasıl edersin bilemem ama (:
Ben kullandım,Güzel telefon bana göre tek olumsuz yanı GPS'i çok geç bağlanıyor ve ücretsiz haritasının olmaması, bunun dışında bir eksisi yok bu paraya alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum.
haritalar nasıl ücretli olur yav, yanlışın olmasın??
Fiyatına göre kendi segmentindeki en iyilerinden biri. Yalnız ilk dağıtılan modellerinde çok sorun var. Alırken ona dikkat etmen gerekir. Nasıl edersin bilemem ama (:
Nasıl yani ben nasıl anlayacam eski model olup olmadığını..Şimdi korkuttun beni yav
ben iki aydır kullanıyorum..çok güzel.. wifi çok iyi. istediğin her yerden kablosuz bağlan..harika bir ürün..benim için gps önemli deyil olmasada olur..
Garmin XT var, 5800 uyumluysa standart programdan gayet iyi.
ben kullandım telefonu. tırnak ucuyla kullanınca basmama gibi bi problem olmuyor. bence alınabilir.
Hımm bu bilgi için sağolasın yanlız bana gps lazım oluyor arada sorun var diyorlar ama tam bi cevap alamadımDemekki alanlar bayağı memnun öyleyse ben bunu ilk sıraya koyayım
ben bir aya yakındır kullanıyorum. bu özelliklerde alınabilecek en uygun fiyatlı ürün diye düşünüyorum. dokunmatik ekranı bazen tepkisiz kalıyor. yani galeri simgesine tıklıyorsun simge kırmızı oluyor fakat galeriyi açmıyor gibi. bazen de ekranı baya ittirmek gerekiyor. ekran klavyesi ise iğrenç ötesi hiç kullanışlı değil eğer kısa mesaj trafiği yoğun olan biri değilsen bu pek sorun olmamalı ama. kamerasını ben pek beğenmedim ama video çekerken güzel çekiyor ve videoda ses kayıtları gayet anlaşılır.