User Tag List
Kesintisiz Tv izle ( Microsoft Silverlight ) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve dahası
Bedava Programlar / Ücretsiz Yazılımlar forumunda Kesintisiz Tv izle ( Microsoft Silverlight ) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve dahası konusunu incelemektesiniz.
Yolcu Toolbarın Yep Yeni Sürümü 1 : Gelişmiş arama kutusu ile istediğinize anında ulaşabilirsiniz. 2 : Haberler menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , ...
-
21-01-2012 16:09 #1
Kesintisiz Tv izle ( Microsoft Silverlight ) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve dahası
Yolcu Toolbarın Yep Yeni Sürümü

1 : Gelişmiş arama kutusu ile istediğinize anında ulaşabilirsiniz.
2 : Haberler menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , İslami haberler , Spor haberleri , Teknloji haberlerini siteleri tek tek dolaşmanıza gerek kalmadan hepsini tek bir yerden takip edebilirsiniz.)
3 : Sevdiğiniz bir radyo kanalının sitesine gitmeden tek tıkla dinliyebilirsiniz. Tüm popüler radyo kanalları bi arada. ( Arama Özelikli )
4 : Türkiyenin , ve yabancı kanalların da bulunduğu canlı yayınlarla tv kanallarını kesintisiz izliyebilirsiniz. ( Microsoft Silverlight ve Flash Player Tabanlı )
5 : Eğlence bölümünde Film izliyebilir , gazete okuyabilir , video sitelerinden alınmış en popüler videoları izliyebilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir )
6 : Bir çok kategoride 3d ve flash oyunlar oynayabilirsiniz. Online Oyunlar Eklenmiştir ( Sürekli güncellenecektir )
7 : Birçok kategoride listelenmiş müzik listelerini dinliyebilirsiniz.
8 : Bulunduğunuz şehrin anlık hava tahmin sonuçlarına ulaşabilirsiniz.
9 : Ekstra olarak YolCu logosundan ( Araç Çubuğu Ayarları ) ını seçerek bir çok uygulamayı araç çubuğuna dahil edebilirsiniz.
(örn: E-posta bildiricisi ni kullanarak size gelen maillere sesli uyarı alabailir oturum açmadan mailinize ulaşabilirsiniz.
10: Twitter , Facebook , Youtube bağlantı modüleri eklenmiştir.
ŞİMDİ İNDİR
Konu REDFOKS tarafından (20-02-2012 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.
-
21-01-2012 16:13 #2
-
21-01-2012 16:14 #3
Birazdan Uçacaksın,kanatlanacaksın.
illegal paylaşım yasak efendi.
-
21-01-2012 16:18 #4
-
21-01-2012 16:21 #5
-
21-01-2012 16:26 #6
evet legaldir ilgili kanalrın sitelerinde yayınlanıyor sadece videodur tv yayını değildir.
-
21-01-2012 16:30 #7
-
21-01-2012 16:33 #8
-
22-01-2012 00:31 #9
gerçekten çok güzel program ...
çok beğendim..
--- Mesaj Güncellendi ---
özellikle maç sonu röportajlara bu program sayesinde hemen ulaşabiliyorum...
-
22-01-2012 00:51 #10
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

2Beğeni
Alıntı

Sence legal mi bu?
Maviler gelmiş konuya,birazdan anlarız illegal mi değil mi?

Destek için sana da çok teşekkür ederim. Bıktım artık bu tartışmalardan. Özür dilememin nedeni ise, ilk başta benim attığım, Fenerbahçe'ye karşı olan mesajlarım. Sizler görmediniz...
29 Yıllık Hasret Sona Erdi!...