User Tag List

1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 30
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

İnternet Explorer kilitlendi! ne yapmalıyım? ( Kesin Çözüm)

Bedava Programlar / Ücretsiz Yazılımlar forumunda İnternet Explorer kilitlendi! ne yapmalıyım? ( Kesin Çözüm) konusunu incelemektesiniz.

Aşağıdaki programı indirin . 4. seçenekteki [B] Aktif Yap butonuna tıklayın , ve bitti Sorun çözülmüştür . ŞİMDİ İNDİR Kullanacak arkadaşlar olursa konudaki programı, önce şuraya gözatmalarını tavsiye ediyoruz ...

kahra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Question İnternet Explorer kilitlendi! ne yapmalıyım? ( Kesin Çözüm)

Aşağıdaki programı indirin . 4. seçenekteki [B]Aktif Yap butonuna tıklayın , ve bitti Sorun çözülmüştür.

ŞİMDİ İNDİR

Kullanacak arkadaşlar olursa konudaki programı, önce şuraya gözatmalarını tavsiye ediyoruz
    Konu AliA tarafından (19-04-2011 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.

cgrszone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Registy Editor'u (regedit) açın ve HKCU\SOFTWARE\Policies\Microsoft anahtarı ve HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft anahtarı altındaki Internet Explorer anahtarlarını silin yeterli IE'ye ait tüm kilitler ortadan kalkar

Arrow

Alıntı cgrszone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Registy Editor'u (regedit) açın ve HKCU\SOFTWARE\Policies\Microsoft anahtarı ve HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft anahtarı altındaki Internet Explorer anahtarlarını silin yeterli IE'ye ait tüm kilitler ortadan kalkar
    da eksik - yanlış anlatmışsın.

Ayrıca bu program sadece bu işi görmüyor . yukarda ismi geçen virüsleri silip genel temizlik yapıyor.

Alıntı kahra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    da eksik - yanlış anlatmışsın.

Ayrıca bu program sadece bu işi görmüyor . yukarda ismi geçen virüsleri silip genel temizlik yapıyor.
    İstersen dene Hiç bir eksiklik olmadığını göreceksin Ben yıllarca bu tip şeylerle uğraştım O yüzden ezberledim artık Ayrıca aynı anahtarı silince parental control kilidi de kırılıyor

Başlat > Çalıştır > Regedit
    HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel
    Anahtarındaki HomePage değerine tıklayarak 0 olan değerini 1 olarak değiştirin Veya ordaki Değer 1 ise 0 Olarak Değiştirin Sorun Çözülecektir.

silmeye gerek yok değeri değiştirildiği takdirde düzelir.

Ayrıca bu yöntemleri herkes bilir . Sorunun tek tıkla çözümü için Alternatif olarak bu küçük yazılımı sundum .
    Konu kahra tarafından (18-04-2011 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.

Başlat > Çalıştır > Regedit
    HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel
    Anahtarındaki HomePage değerine tıklayarak 0 olan değerini 1 olarak değiştirin Veya ordaki Değer 1 ise 0 Olarak Değiştirin Sorun Çözülecektir.

silmeye gerek yok değeri değiştirildiği takdirde düzelir.
    Dostum bu eksik ya da yanlış değil Windows'u ilk kurduğun zaman o anahtar registry'de yoktur yani oluşturulmamıştır. Ancak bir kısıtlama yapıldığı zaman o klasör oluşturulur. Yani normal hali klasörün olmadığı halidir İstersen baştan bir windows kurarak işlemi inceleyebilirsin Ayrıca klasörü silmek ya da o veriyi değiştirmek de işi çözer Demek ki neymiş eksik ya da yanlış değilmiş

Exclamation

Anlamadığım neden her cümle alaycı bir gülümsemeyle bitiyor.
    Demişsin ya yıllarca bu tür şeylerle uğraşmışım . Çok güveniyorsun kendine belli ama Kayıt Defter ine yıllarını vereni ilk defa görüyorum ben .

Anlamadığım neden her cümle alaycı bir gülümsemeyle bitiyor.
    Demişsin ya yıllarca bu tür şeylerle uğraşmışım . Çok güveniyorsun kendine belli ama Kayıt Defter ine yıllarını vereni ilk defa görüyorum ben .
    Kayıt defterine yıllarını veren kim Ben yıllarımı bu tip işlere verdim kayıt defteri küçücük bir parçası bunun Ben alaycı bir tavır sergilemek istemedim ama sen paylaştığın şeyi pazarlamak uğruna farklı tavırlar içerisine giriştiğin için böyle algılar oldun Kendini sorgula bence

Ben program paylaştım sadece pazarlama ile alakası yok .

kayıt defteri küçücük bir parçası > küçücük bir parçası . Kayıt defteri Windowsun tüm alt yapısını barındırmakta neresi küçük . Ama olayı çözmüşsen ayrı mesele söyle microsofta seni işe alsınlar .

Bende 8 yıldır bilişim sektöründeyim . Ama artistlik yapıp senin gibi övmüyoruz kendimizi .

Konu açtık resmen sçt... içine . !

Şimdi de artist olduk iyi mi He dostum he

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)