User Tag List
Anketimiz: Android Aygıt (lar) üzerinde bir Antivirüs App kullanıyor musunuz?
- Katılımcı sayısı
- 54. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
EVET
11 20.37% -
HAYIR
43 79.63%
Android Aygıt (lar) üzerinde bir Antivirüs App kullanıyor musunuz?
Android forumunda Android Aygıt (lar) üzerinde bir Antivirüs App kullanıyor musunuz? konusunu incelemektesiniz.
Son zamanlarda Android için geliştirilen güvenlik uygulamalarında büyük bir artış var.SDN üyeleri olarak mobil işletim sistemlerinde güvenlik yazılımı kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız/kullanmıyorsanız Neden ? ...
-
22-01-2012 21:17 #1
Android Aygıt (lar) üzerinde bir Antivirüs App kullanıyor musunuz?

Son zamanlarda Android için geliştirilen güvenlik uygulamalarında büyük bir artış var.SDN üyeleri olarak mobil işletim sistemlerinde güvenlik yazılımı kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız/kullanmıyorsanız Neden ?Konu REDFOKS tarafından (22-01-2012 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.
-
22-01-2012 21:21 #2
İlk cevap benden.Hayır kullanmıyorum.Çünkü faydası olduğuna inanmıyorum.
-
22-01-2012 21:25 #3
Bende kullanmıyorum şimdilik ciddi manada tehdit sayılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bakalım forum ahalisi ne durumda !?
-
22-01-2012 21:26 #4
Herhangi bir virüs saldırısında kaybedeceğim hiç bir şey yok. Format ve tamam... İnternette aradığım her şeyi bulabiliyorum. Bu yüzden arşiv ihtiyacı hissetmiyorum. Önemli kişisel dosyalarımı cd gibi depolama birimlerine aktarıyorum. Bu yüzden ne bilgisayarımda ne de telefonumda antivirüs türevlerini kullanmıyorum. Hatta bu virüs denen illetin de antivirüs şirketleri tarfından illegal yollarla yazdırıldığını düşünmekteyim. Yani tamamen ticari bir olay. Pek bir işe yaradıklarını da görmedim zaten. Bilinçli kullanım ile antirüs programlarına ihtiyaç duyulmayacağı kanaatindeyim.
-
22-01-2012 21:26 #5
Bencede hayır çok saçma yaa telefonda antivirüs kullanmak yada bana saçma geliyor diyeyim... Boş yere telefona yük olacak diye düşünürüm hep..
-
22-01-2012 21:26 #6
-
22-01-2012 21:32 #7
ama ileride mobildede kullanmak zorunda kalacakmışız gibi geliyor hatta linux kullananlarıda aynı son bekliyor bence
-
22-01-2012 21:33 #8
-
22-01-2012 21:58 #9
1-8 ama AV kullanan o bir kişi neden kullandığını yazsa güzel olurdu !! Nede olsa akıl akıldan üstündür
-
22-01-2012 22:17 #10
Bende kullanmıyorum,
Zaten virüs çıkarsa da bunun antivirüs firmaları kendi programlarını satmak için çıkaracaklarını düşünüyorum.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

7Beğeni
Alıntı

Destek için sana da çok teşekkür ederim. Bıktım artık bu tartışmalardan. Özür dilememin nedeni ise, ilk başta benim attığım, Fenerbahçe'ye karşı olan mesajlarım. Sizler görmediniz...
29 Yıllık Hasret Sona Erdi!...