User Tag List
Sarj Süresini Uzatmak, Limitli interneti olanlar icin Apn4Apps
Android Uygulamalar forumunda Sarj Süresini Uzatmak, Limitli interneti olanlar icin Apn4Apps konusunu incelemektesiniz.
Selam, Pil kullanımı hakkında en cok pil goturen iki sey mobil data ve 3D oyunlar. Oyunlara birsey yapamıyoruz. Wi-fi ve GPS'i zaten manuel olarak yonetiyoruz. Mobil data icin de widgetlar ...
-
22-02-2012 09:16 #1
Sarj Süresini Uzatmak, Limitli interneti olanlar icin Apn4Apps
Selam,
Pil kullanımı hakkında en cok pil goturen iki sey mobil data ve 3D oyunlar. Oyunlara birsey yapamıyoruz. Wi-fi ve GPS'i zaten manuel olarak yonetiyoruz. Mobil data icin de widgetlar mevcut fakat ekran kararınca acık unuttugumuz oluyor ve bu durumda auto sync ve arka plan versini kapatsak bile bazı programlar yine de veri alışverişi yapıyorlar.
Dedimki ekran karardıgında mobil data kapansın ve daha once belirledigim programı actigimda mobil data acilsin. Yani eski 3g telefonlardaki gibi. Tabi bu biraz android ruhuna aykırı fakat limitli interneti olanlar icin ideal.
Bunun icin daha once Easy Profiles Pro programını kullanıyordum. Uzunca bir ayar sonrasında, kendisi zaten 8Mb a yakın ram harcıyor ve ustune ustluk cpu kullanımı da artıp duruyordu daha kotusu cakılıyordu. Baktım olmayacak benzer birsey de bulamadım dedim kendim yazayım
Acıkcası ortalama kullanımda 3-4 gunu buluyor standby suresi. Uzunca suredir zaten kullanıyorum.
Sizlerin yorumlarını da almak isterim. Eksiklikler artılar vs...
----------------------------------------
Apn4Apps 1.0.1 yayınlandı.
- Yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında program listesinde oluşan hata giderildi
- Program listesinin sadece yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında yenilenmesi sağlandı.
- Hakkında eklendi
- Türkçe desteği eklendi
Apn4Apps'ı Android Markette bulabilirsiniz

QR Code:
-
22-02-2012 14:56 #2
-
23-02-2012 22:48 #3
-
25-02-2012 15:05 #4
Bende deneyeceğim güzele benziyor
-
28-02-2012 22:14 #5
Denedikten sonra görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim
-
05-04-2012 18:28 #6
Merhabalar bir sorum olacak
https://play.google.com/store/apps/d...apn4apps&hl=tr
bağlantısında ki uygulama için sizi tebrik ediyorum.
İnternetten araştırma yapmamam rağmen sorumun cevabını bulamadım sorum şu
bu uygulamayı kurduğumuzda kotalı (1gb) internet kullanan samsung galaxy s2 de sürekli bildirimde olan facebook mail güncelleme vb (internet kullanan uygulamalar) anlık uyarıların yapıldığı durum halen devam ediyor mu ?
uygulama kotalılar için artılara sahip bu soruna yönelik çözüm uygularken belli uygulamalara izin vererek mi yapıyoruz yoksa kurup kullanmaya devam ettiğimiz takdirde ve ekran karardığında biraz önce bahsettiğim facebook mail güncelleme uyarılarını menüyü tekrar açana kadar durduruyor mu
bunu öğrenmek istiyorum telefonum henüz yeni çok fazla bilgim yok anlamadığınız bir yer olursa tekrar açıklayabilirim
-
05-04-2012 18:40 #7
Şimdi anladığım kadarıyla, mesela tarayıcıyı açtığımızda otomatikman data transferi yani 3g veya edge bağlantı otomatik olarak açılıyor, doğru mudur? Eğer doğruysa, programı denedim, uygulamalar için tarayıcı ve Google Play uygulamasını seçtim. Daha sonra tarayıcıyı açtım ama bağlantı otomatik olarak açılmadı. Ben programı yanlış mı anladım yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?
-
06-04-2012 13:11 #8
Kurmadan önce 3G veya Edge bağlantınızın açık olduğundan emin olun. Kurduktan sonra programları 3G ye ihtiyacı olabilecek uygulamaları seçiniz. Verdiginiz örnek gibi mesela tarayıcı ve Google Play.
Ekran karardıktan sonra biraz bekleyin 20 sn kadar. Ekranı açın 3G baglantınızın kapanmış olduğunu göreceksiniz. Tarayıcınızı açın 3G baglantısı otomatik acılacaktır.
Ekran karardıktan yine 10 sn (bu değer Apn4Apps içinden ayarlanabilir) sonra yine 3G baglantınız kapanacaktır.
Ayrıca kullandığınız telefonun marka modelini ve rom'unu yazabilir misiniz?
-
06-04-2012 14:48 #9
-
06-04-2012 20:52 #10
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)