User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Soğuğa dayanaklı akıllı telefonlar

Akıllı Telefonlar forumunda Soğuğa dayanaklı akıllı telefonlar konusunu incelemektesiniz.

Finlandiya'da yayımlanan MikroPC dergisi telefonların soğuğa ne kadar dayandıklarını test etti. Avrupa'daki soğuklardan yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği şu günlerde telefonların soğuğa dayanıklılık testlerinden ilginç sonuçlarortaya çıktı. Teste göre akıllı telefonlar ...

zatura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Soğuğa dayanaklı akıllı telefonlar

Finlandiya'da yayımlanan MikroPC dergisi telefonların soğuğa ne kadar dayandıklarını test etti. Avrupa'daki soğuklardan yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği şu günlerde telefonların soğuğa dayanıklılık testlerinden ilginç sonuçlarortaya çıktı.
    Teste göre akıllı telefonlar arasında soğuğa en çok direnen model ise Samsung Galaxy SII.
    -30 derecede düzgün çalışmaya devam eden Galaxy S II ancak -35 derecede hata vermiş.
    Günlük hayatın vazgeçilmezlerinden olan IPhone modelleri arasında ilk hata veren IPhone 4S modeli.
    Test sırasında -5 dereceden itibaren SIM Card hatası veren 4S modeli gibi Nokia N9'da pilinin boşaldığı bilgisini gösteriyor.
    -10 derecede IPhone 4S artık çalışmazken diğer akıllı telefonlar -15 ila -20 derece arasında çalışmamaya başlıyor.Teste katılan hiçbir cihazın dayanamadığı derece ise -40. -35 derecede bile çalışmaya devam eden cep telefonları -40'a dayanamıyor.
    -40 derecede çalışmayan iki model ise Nokia C1-01 ve Nokia E65. MikroPC dergisi testte Apple, Nokia, Samsung ve HTC marka telefonlar kullanılmış.
    Uzmanlar, çok soğuk havalarda telefonların kullanılmamasını tavsiye ediliyor.

chawush28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

-35 dercede zaten parmağım ekrana yapışır, eldivenlede kullanamamki telefonu Gerçi galaxy s2 rölantisi yüksek araba gibi, kendi kendini ısıtıyor.. Oyun falan açıkken maşallah, arka kameranın orası acayip ısınıyor..

Elbruz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iPhone -5 de sim kart hatası veriyormuş. Sim kart yoksa telefon da yoktur

benim en nefret ettiğim şey soğuk havalarda ekranın ve parmaklarımın nemlenmesi sonucu ekranda hassasiyetin düşmesi.

davut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Elbruz46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iPhone -5 de sim kart hatası veriyormuş. Sim kart yoksa telefon da yoktur

benim en nefret ettiğim şey soğuk havalarda ekranın ve parmaklarımın nemlenmesi sonucu ekranda hassasiyetin düşmesi.
    Benim 5800 dada sim kartla ilgili gelen numaralrı gösteriyo ama isim göstermiyo soğuk havadan olabilirmi ama büyük ihtimal son çıkan v62 miydi neydi onu yükledim ondan sonra

oldu bu olaylar..

Elbruz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılımsal bir sorun olabilir. Aynı sorunu benim arkadaşım n97 de yaşadı bir kaç gün sonra kendiliğinden düzeldi ama o zaman soğuk değil yaz dönemiydi.

forumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bugun sabah -20 derecede S2 gayet iyi bir performansda calisiyodu eldivenle de calismasi tabi ayri bir güzellik ..

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)